Algı oyunları ve Solcu Gazete

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    gazete
Makaleler
2
Yer
Mersin
Merhaba arkadaşlar, şimdi size iki yüzlü bir sayfa göstereceğim ve çoğu kişi bilir, bu sayfa öyle bir iki yüzlü algı yapıyor ki. Size şöyle göstereyim; az önce Bandırma Üniversitesi'nin hesabı mezuniyet günü topuklu ayakkabı ile gelmeyin açıklaması yapmış ve solcu gazete hemen haberini yapmış.

Buraya kadar her şey normal. Ben de ilk gördüğümde ‘Bu ne saçmalık, böyle şey mi olur?' dedim. Ama yorumlara baktığımda, Bandırma Üniversitesi öğrencilerinin mezuniyet töreninin basket sahasında yapılacağını ve sahanın zarar görmemesi için böyle bir şey yapıldığını öğrendim. Solcu gazete bu tarafını hiç araştırmaz, açığı yakaladığında doğrudan şeriat vs. olayları için millete algı yapar. Neyse, ikinci habere geçelim. Efes Antik Kenti'nde konser verilecekmiş ve bunun reklamını yapmışlar.

Her şeyden önce, böyle bir tarihi yerde konser yapılması saçmalık. Neyse, bunu geçelim. Solcu bir gazete bunun reklamını yapmış. Sizce bu belediye AKP'nin olsa orada nasıl bir başlık olurdu? ‘Tarihi yere zarar veriliyor, tarihi yerde konser veriyorlar' derdi çünkü bu sayfa zihniyeti böyle. Yani burada sözün özü, ben bir tarafı tutmuyorum. Sadece böyle yalan haberleri görüp cahilce algı yapıyorlar ve ben çok sinir oldum bu olaylara. Size aktarmak istedim. Ne düşünüyorsunuz?

Konun kıyısından köşesinden girerek, bir şeyleri vurgulamak isterim.
mezuniyet töreninin basket sahasında yapılacağını
böyle bir tarihi yerde konser yapılması saçmalık.
Yani burada sözün özü, ben bir tarafı tutmuyorum.
Parçaları diğer sosyalciler birleştirsin.

Rende binası tarafından fonlanan bir ak-troll oluşumu olduğu için böyle insanları galeyana getiren paylaşımlar yapması gayet normal.

Ne Solcu ne Sağcı. İsminde bu tür siyasi taraf belirten hesaplardan uzak dururum. Takip ediyorsam da biraz gülmek istiyorumdur. Tarafsız habercilik önemli.

Rende binası tarafından fonlanan bir ak-troll oluşumu olduğu için böyle insanları galeyana getiren paylaşımlar yapması gayet normal.

Rende binası olayı ne tam olarak? Son günlerde çok görür oldum.

Ne solcu ne sağcı. İsminde bu tür siyasi taraf belirten hesaplardan uzak dururum. Takip ediyorsam da biraz gülmek istiyorumdur. Tarafsız habercilik önemli.

İletişim merkezinin binası rendeye benziyormuş. Ondan dolayı öyle diyorlar benim bildiğim.

Ne Solcu ne Sağcı. İsminde bu tür siyasi taraf belirten hesaplardan uzak dururum. Takip ediyorsam da biraz gülmek istiyorumdur. Tarafsız habercilik önemli.

1720267531041.webp

Sosyal medya hesaplarımı kapattım sinir stres seviyem %200 azaldı. Tavsiye ederim tık tuzağı ve taraflı habercilik sonucunda 70 80 yıllarda tatlı tatlı düzgün Türkçe ile konuşulan videoları görünce üzülüyorum sadece.

Geri
Yukarı Alt