erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Gerçekten aşırı saçma bir şey yaşıyorum ve nedenini de anlamıyorum. Normalde farklı markaların dondurmalarını falan yerken bunu yaşamıyorum ama algida carte D'or ve maraş usülü kutulu dondurmaların fındıklı olanlarında fındık dondurmayla damağıma değdiği gibi kusma hissiyatı geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Gerçekten bana da oluyor, fıstık dondurmada en sevdiğim aroma fakat Algida veya dandirik markalarda boğaza kusmuğumsu bir his kafa atıyor adeta. Yalnız değilsin yoldaş.

Fındıksızında sorun yok ama fındıklı olanda anında bu hissiyat geliyor. Fındıkla bir sorunum da yok.
Fındık olduğunu nereden biliyoruz? Benim bildiğim, fındık yerine başka bir şey ile yapıyorlardı, o şeyden dolayı oluyordur, yüksek ihtimalle. ( Kesin bilgi değildir. )

Son düzenleme:
Böyle bir şey yasal mı ki? Devletin bir sistemi vardı çoktan oraya düşerdi bence.
Bilemiyorum, kesin bir şey demiyorum. Sonra marka karalama falan olmasın diye, bir videoda görmüştüm sadece, ama dediğim gibi, kesin bilgi değildir.

Fındık aroması diyor mesela.
Not: ben iddia etmiyorum videodakini diyorum.

Gerçekten aşırı saçma bir şey yaşıyorum ve nedenini de anlamıyorum. Normalde farklı markaların dondurmalarını falan yerken bunu yaşamıyorum ama algida carte D'or ve maraş usülü kutulu dondurmaların fındıklı olanlarında fındık dondurmayla damağıma değdiği gibi kusma hissiyatı geliyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
Ben de Coca Cola içerken kusmuk tadı geliyor. Pepsi'de yok öyle bir şey.