Helox
Yetkin
Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi?
AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi?
AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?
AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan.
AliExpress diyip geçmemek lazım, her aldığım ürün 1 haftada elime ulaşıyor artık.AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?
AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?
AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü.
Bende de şu an durum aynı, Redragon Official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır.Aldığım ürün o klavye. O yüzden biraz fazla ilgiliyim bu kargoya.
Bende de şu an durum aynı, Redragon official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır.
AliExpress’e laf etmedim, gönderimden bahsettim.AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü.
Amazon indirimleri AliExpress kadar yüksek olmasa da iyi yine.AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan.