AliExpress ilk indirim olayı suistimal edilebiliyor mu?

Makaleler
14
Yer
Antalya
Yeni hesaplarda ürünlerin fiyatları ilk indirim ile biraz daha düşük oluyor. Sürekli yeni hesap açarak bundan faydalanabiliyor muyuz? İnternette gördüğüm videolarda tespit edilirse siparişlerin iptal edileceğini ve hesapların güvensiz listesine alınacağını söylüyorlar. Merak ettim, yapan var mı aranızda? Bir ürün daha almak istiyorum ama bilemediim yapsam mı? Farklı hesapta farklı kredi kartı ile yaparım yaparsam. Yine de aynı internet üzerinden olduğu için sorun çıkar mı? Bundan da kaçınmanın yolu var mı?

Yeni hesaplarda ürünlerin fiyatları ilk indirim ile biraz daha düşük oluyor. Sürekli yeni hesap açarak bundan faydalanabiliyor muyuz? İnternette gördüğüm videolarda tespit edilirse siparişlerin iptal edileceğini ve hesapların güvensiz listesine alınacağını söylüyorlar. Merak ettim, yapan var mı aranızda? Bir ürün daha almak istiyorum ama bilemediim yapsam mı? Farklı hesapta farklı kredi kartı ile yaparım yaparsam. Yine de aynı internet üzerinden olduğu için sorun çıkar mı? Bundan da kaçınmanın yolu var mı?

Var, 2 farklı sanal kart (belki aynısıyla oluyordur da riske atmadım) aynı T.C., aynı telefon, aynı internet, aynı telefon numarası ile 2 farklı hesap açıp 2 ayrı ürün aldım, ikisi de kargoda şu an iptal edilme gibi bir durum olmadı.

Son düzenleme:
Ben ve abim denemiştik. İlk indirim alamadık ama ürünün bir tanesi iptal edilmesine rağmen gelmişti bedavaya almıştık :D.

Evet, engelliyorlar. Yeni hesap açarken modemi resetleyin yani IP değişsin, birde yeni tarayıcı kullanın. Yoksa algılayıp sipariş vermenizi engelleyebiliyorlar ki dün yaşadım.
Mobil veri ile telefondan deneyeyim bi o zaman. İlk aldığım ürün çoktan kargoya verilmiş bildirimi geldi zaten onu iptal etmezler herhalde.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt