Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 14 Temmuz 2024 #11 Livo dedi: Sıkıntı yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bar normalde semtimde olarak gözüküyordu. Bir anda TR gümrüğün de öncesine geldi o yüzden tedirgin oldum.
Livo dedi: Sıkıntı yok gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bar normalde semtimde olarak gözüküyordu. Bir anda TR gümrüğün de öncesine geldi o yüzden tedirgin oldum.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.959 Yer Asphodel 14 Temmuz 2024 #12 Koneko Toujou dedi: Bar normalde semtimde olarak gözüküyordu. Bir anda TR gümrüğün de öncesine geldi o yüzden tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Verilen takip numarası ile sorguladınız mı gönderiyi? Bende bu durumda. Sorgula - PTT Gönderi Takip PTT gonderitakip.ptt.gov.tr
Koneko Toujou dedi: Bar normalde semtimde olarak gözüküyordu. Bir anda TR gümrüğün de öncesine geldi o yüzden tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Verilen takip numarası ile sorguladınız mı gönderiyi? Bende bu durumda. Sorgula - PTT Gönderi Takip PTT gonderitakip.ptt.gov.tr
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.866 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 14 Temmuz 2024 #13 Livo dedi: Verilen takip numarası ile sorguladınız mı gönderiyi? Bende bu durumda. Sorgula - PTT Gönderi Takip PTT gonderitakip.ptt.gov.tr Eki Görüntüle 65466 Genişletmek için tıkla... Transfer sürecinde gözüküyor. Numaramı girmiştim ama SMS gelmesi gerekmiyor muydu? Normalde öyle olur çünkü kargoya verildi diye SMS gelir.
Livo dedi: Verilen takip numarası ile sorguladınız mı gönderiyi? Bende bu durumda. Sorgula - PTT Gönderi Takip PTT gonderitakip.ptt.gov.tr Eki Görüntüle 65466 Genişletmek için tıkla... Transfer sürecinde gözüküyor. Numaramı girmiştim ama SMS gelmesi gerekmiyor muydu? Normalde öyle olur çünkü kargoya verildi diye SMS gelir.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.491 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.959 Yer Asphodel 14 Temmuz 2024 #14 Koneko Toujou dedi: Transfer sürecinde gözüküyor. Numaramı girmiştim ama SMS gelmesi gerekmiyor muydu? Normalde öyle olur çünkü kargoya verildi diye SMS gelir. Genişletmek için tıkla... Bana sadece onay SMS'i geldi.
Koneko Toujou dedi: Transfer sürecinde gözüküyor. Numaramı girmiştim ama SMS gelmesi gerekmiyor muydu? Normalde öyle olur çünkü kargoya verildi diye SMS gelir. Genişletmek için tıkla... Bana sadece onay SMS'i geldi.