AliExpress üzerinde satılan klavyeler neden bu kadar ucuz?

Yer
Unknown
Esenlikler,

Şu sıralar çoğunlukla herkesi AliExpress üzerinden klavye satın alırken görüyorum. Örnek vermek gerekirse, E-Yooso serileri. İndirimlerini görünce biraz garipsedim. Hem ucuz ürünler hem de beğeniliyor. Çok fazla sorunla karşılaşan görmedim. AliExpress üzerinden alınca kaç günde geliyor ve herhangi bir klavye hatası oluyor mu? Bazı yorumlamalarda çift basma, yay sesi gibi sorunlar olduğu söyleniyor nadiren.

Esenlikler,

Şu sıralar çoğunlukla herkesi AliExpress üzerinden klavye satın alırken görüyorum. Örnek vermek gerekirse, E-Yooso serileri. İndirimlerini görünce biraz garipsedim. Hem ucuz ürünler hem de beğeniliyor. Çok fazla sorunla karşılaşan görmedim. AliExpress üzerinden alınca kaç günde geliyor ve herhangi bir klavye hatası oluyor mu? Bazı yorumlamalarda çift basma, yay sesi gibi sorunlar olduğu söyleniyor nadiren.
İlk kez AliExpress'den ürün alıyorsanız öyle indirim veriyorlar. Tahmini kargo süresi 15 gün yazıyordu AliExpress'de.

Çinde plastik parça üretimi neredeyse bedavaya geliyor. Ucuz switch vs de kullanıyorlarsa çok düşük maliyetle üretebilirler.

TR piyasası gibi düşünmeyin bu sitelerde kar marjı cok düşük.

Hem ilk ürün indirimi var hem de direkt olarak üreticisinden alıyorsunuz hocam. Arada başka satıcı yok, nakliye ücreti de alınmıyor o yüzden ucuz.

İki ihtimal düşünüyorum.
İlki, çok fazla satıldığı için sürümden her türlü kazanıyorlar.
İkincisi ise bazı ürünlerde stok eritiyorlar yenileri için.
Her halükarda bizim işimize geliyor. Bu arada 10 günü geçti ama daha elime ulaşmadı benim.

Çin'de plastik parça üretimi neredeyse bedavaya geliyor. Ucuz Switch vs de kullanıyorlarsa çok düşük maliyetle üretebilirler.

TR piyasası gibi düşünmeyin bu sitelerde kar marjı cok düşük.

Hem ilk ürün indirimi var hem de direkt olarak üreticisinden alıyorsunuz hocam. Arada başka satıcı yok, nakliye ücreti de alınmıyor o yüzden ucuz.

İki ihtimal düşünüyorum.
Her halükarda bizim işimize geliyor. Bu arada 10 günü geçti ama daha elime ulaşmadı benim.

Almayı düşünüyorum bu sıralar indirim bitmeden. Alınır mı? Ne dersiniz? Klavyelerde sorun olma ihtimali nedir?

İki ihtimal düşünüyorum.

Ben AliExpress'ten kulaklık almıştım 36 günde geldi, gayet normal bence.

AliExpress'te çoğu şey uygun zaten. Vergiler ve gönderim ücretleri yüzünden fiyatlar fazla olabiliyor. Çin çoğu ürünün üretim yeri olduğu için ve para birimleri de TL'ye karşı diğer dövizler kadar yüksek olmadığı için uygundur belki.

Sorun olmadığı takdirde 10 gün içerisinde kargo ulaşır. Eskiden 3 ay bile sürüyordu. Şimdi öyle değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt