AliExpress'den mouse pad alınır mı?

Rica ederim hocam, gelince sipariş sizde belirtirsiniz ben geri dönüş sağlarım gelince mouse pad. Bir de son olarak ürün 90x40 cm değil mi linkteki ona göre sipariş geçeceğim.

Rica ederim hocam, gelince sipariş sizde belirtirsiniz ben geri dönüş sağlarım gelince mouse pad. Bir de son olarak ürün 90x40 cm değil mi linkteki ona göre sipariş geçeceğim.

Boyutları var, 90x40 seçmişseniz o gelir, eğer ki seçiminiz dışı gelir ise anlaşmazlık başlatıp direkt AliExpress tarafından ürünü göndermeden iade paranızı alıyorsunuz.

Boyutları var, 90x40 seçmişseniz o gelir, eğer ki seçiminiz dışı gelir ise anlaşmazlık başlatıp direkt AliExpress tarafından ürünü göndermeden iade paranızı alıyorsunuz.
Tamamdır öyleyse, 900x400x2 seçeneği var zaten. Politikaları çok iyiymiş aliexpressin bilgilendiririm siparişim gelince sağolun tekrardan yorumalrınız için.

Hocam siparişi geçtim, gümrük vergisiyle toplam 85.70 TL tuttu şu an gümrüğe doğru gidiyor, 18 yaşından küçük olduğumdan velimin T.C.'sini verdim bir sıkıntı olur mu gümrük kabul eder mi?

Son düzenleme:
Sorun olmaz, ben kendi TC'm ile alışveriş yapıyorum problem olmuyor. 18 yaş altıyım.

Sorun olmaz, ben kendi T.C.'m ile alışveriş yapıyorum problem olmuyor. 18 yaş altıyım.

Tamamdır sağ olun, umarım istediğim boyutta gelir ve çok hızlı kargoya verdiler bu kadarını beklemezdim doğrusu.

Değil mi, dün gece verdiğim sipariş şu an uçağa binmek için bekliyor.

Evet benim mouse pad de 3 satte kargoya verildi şu an gümrüğe doğru gidiyor gelince geri dönüş yaparım sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…