Alınan Arctic MX-6 termal macun sahte mi?

Kod ve QR'dan bahsedip durmuşsunuz, sahtecilik yapan adam tek bir orijinal ürün alıp o kodu 1000 tane ürüne kopyalıyor, satışına devam ediyor. Macun beklediğin performansı veriyorsa sorun yok. Eğer ki kullanmadıysan iade et, Amazon'da Artics'in kendi yetkili satıcısından al, gönül rahatlığıyla kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahte olunca ne oluyor ki? Gözle görülebilir fark oluyor mu?
Tabii ki. Orijinal macun sıcaklık değerlerinde daha stabil kalıyor, zamanla performansı daha az düşüyor ve yüksek sıcaklıklarda viskozitesini daha iyi koruyor.

Fake'leri aynı performansı vermiyor işte sıkıntı o. Bunu da riske atıp sürmeye gerek yok. Bir daha iadesi sıkıntı, temizliği sıkıntı.

Şu görseldeki kodu ben kazıyıp doğruladım, bir de sen doğrular mısın? Konuya katılan herkes deneyebilir.

Şimdi aynı kod ile telefonla, Wi-Fi olmadan dener misin?
Heh, işte bende bunu bekliyordum, sitenin aynı kodun tekrar kontrol edildiğinde bir uyarı vermesi gerekiyor "bu kod daha önce kontrol edildi" diye kontrol edildiği zamanı, ülkeyi ve diğer tarayıcı bilgilerini vermesi gerekiyor, eğer böyle değil ise aynı kod girildiğinde sadece "Tebrikler!" görseli geliyorsa bu çok büyük güvenlik zaafiyeti olur, merak ediyorum acaba öyle olacak mı, bilmediğimden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…