BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 19 Haziran 2025 #1 Merhaba Teblion'dan yeni bir sistem aldım tahmini ne zaman elimde olur?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 19 Haziran 2025 #2 Nerede oturuyorsunuz? En geç 1 haftaya bilemediniz 2 haftaya elinizde olur? Konumunuza ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişir.
Nerede oturuyorsunuz? En geç 1 haftaya bilemediniz 2 haftaya elinizde olur? Konumunuza ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişir.
M MrTurkishKebap Çalışkan Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 1 19 Haziran 2025 #3 Merhaba. Satın aldığınız sistem ortalama 1 gün içerisinde toplanır. Maksimum 2. gününde kargoya verilir. Tecrübe ile sabit. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
Merhaba. Satın aldığınız sistem ortalama 1 gün içerisinde toplanır. Maksimum 2. gününde kargoya verilir. Tecrübe ile sabit.
KS KS BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 19 Haziran 2025 #4 İtachi Uchiha dedi: Nerede oturuyorsunuz? En geç 1 haftaya bilemediniz 2 haftaya elinizde olur? Konumunuza ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ege bölgesinde hocam, Yurtiçi Kargo ile geliyormuş. Daha hızlı olur diye düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2025
İtachi Uchiha dedi: Nerede oturuyorsunuz? En geç 1 haftaya bilemediniz 2 haftaya elinizde olur? Konumunuza ve kargo firmasının yoğunluğuna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Ege bölgesinde hocam, Yurtiçi Kargo ile geliyormuş. Daha hızlı olur diye düşünüyorum.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 19 Haziran 2025 #5 BurakTR dedi: Ege bölgesinde hocam, Yurtiçi Kargo ile geliyormuş. Daha hızlı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Pazartesi veya salı günü alırsınız büyük ihtimal. Hafta sonu dağıtımları var mı bilmiyorum.
BurakTR dedi: Ege bölgesinde hocam, Yurtiçi Kargo ile geliyormuş. Daha hızlı olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Pazartesi veya salı günü alırsınız büyük ihtimal. Hafta sonu dağıtımları var mı bilmiyorum.
KS KS BurakTR Yetkin Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 357 Çözümler 3 Beğeniler 107 19 Haziran 2025 #6 İtachi Uchiha dedi: Pazartesi veya salı günü alırsınız büyük ihtimal. Hafta sonu dağıtımları var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cumartesi var hocam pazar günü kapalı.
İtachi Uchiha dedi: Pazartesi veya salı günü alırsınız büyük ihtimal. Hafta sonu dağıtımları var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cumartesi var hocam pazar günü kapalı.