Alınan üç ekran kartında da coil whine çıktı

Philologically

Tanınmış Üye
Merhaba arkadaşlar, coil whine sorunu peşimi bırakmıyor. 15 günde aldığım üçüncü karttır yine coil whine yine CW.

Özet geçmek gerekirse:
  • Sapphire 7700 XT aldım, aşırı coil whine çıktı iade ettim.
  • Gigabyte 7700 XT aldım, coil whine ilkinden az da olsa yine çıktı yine iade ettim.
  • RTX 4070 aldım, yine coil whine çıktı.

Örnek vermek gerekirse ilk kartın CW'si dayanılmazdı. Bunun sesi oyun ve fan sesine karışıyor fakat ben işten sonra akşamları ve/veya gece oyun oynuyorum ve haliyle fan ve CW sesine maruz kalma durumu artıyor. Moral bozucu bir durumda maalesef. Ve diyorum ki ya bunu da iade edeceğim ya yeter be diyeceğim :) ya da iade edip üç ay bekleyip üç ay sonra 5000 serisi alacağım.

Sizin fikriniz ne olur?

Merhaba arkadaşlar, coil whine sorunu peşimi bırakmıyor. 15 günde aldığım üçüncü karttır yine coil whine yine CW.

Özet geçmek gerekirse:
  • Gigabyte 7700 XT aldım, coil whine ilkinden az da olsa yine çıktı yine iade ettim.

Örnek vermek gerekirse ilk kartın CW'si dayanılmazdı. Bunun sesi oyun ve fan sesine karışıyor fakat ben işten sonra akşamları ve/veya gece oyun oynuyorum ve haliyle fan ve CW sesine maruz kalma durumu artıyor. Moral bozucu bir durumda maalesef. Ve diyorum ki ya bunu da iade edeceğim ya yeter be diyeceğim :) ya da iade edip üç ay bekleyip üç ay sonra 5000 serisi alacağım.

Sizin fikriniz ne olur?
Bana göre imkansız gibi bir şey o kadar kart elime geçti ben bile 2. elde o tarz sorunları görmedim ama şans işi.
Bence bir tane daha patlatın gitsin, zaten kartlar git gide yükselmiş bir 4070S gider. (Gusül almadan almayın)

Birde abdest alıp almayı deneyin. Belki tutar bu sefer.
Kuru yer kaldı galiba.

Bana göre imkansız gibi bir şey o kadar kart elime geçti ben bile 2. elde o tarz sorunları görmedim ama şans işi.
Bence bir tane daha patlatın gitsin, zaten kartlar git gide yükselmiş bir 4070S gider.
Kredi çekmedim, borç almadım, faizle almadım. Yine de bir aksiliktir gidiyor :)

Özet geçmek gerekirse:

Sizin fikriniz ne olur?

Bende Palit Infinity 2 4060 var onda öyle bir şey yok ama HDD'nin sesi çok fazla!

Gözü kalanın gözü çıksın hocam. Hevesiniz kırılmasın bir daha deneyin inşallah öbür kart ile doya doya oyununuzu oynarsınız.
Heves ayrı kırılıyor da yordu işte. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Bende Palit Infinity 2 4060 var onda öyle bir şey yok ama HDD'nin sesi çok fazla!
HDD'den kurtulmak çok güzel bir his :)

Hocam güç kaynağı veya elektrik tesisatınızdan kaynaklı olabilir. Aynı prize farklı bir sistem takma şansınız varsa bir de öyle deneyin. Veya ekran kartınızı coil whine sorunu olmadığına emin olduğunuz bir sistemde deneyin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt