Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 4 Temmuz 2024 #1 Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi?
Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi?
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 4 Temmuz 2024 #2 Helox dedi: Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi? Genişletmek için tıkla... AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?
Helox dedi: Dün saat 20:08 de sipariş verdim. Dünden beri şirket kuryesine teslim edildi yazıyor. Hâlâ kargoya verilmedi. Normal mi? Genişletmek için tıkla... AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten?
mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 4 Temmuz 2024 #3 AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan.
AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 4 Temmuz 2024 #4 1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... Havalimanına falan ulaştı diye bilgi vermesini beklerdim en azından. mustaine dedi: AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan. Genişletmek için tıkla... 1800 TL indirim yapacaksa Amazon kullanabilirim.
1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... Havalimanına falan ulaştı diye bilgi vermesini beklerdim en azından. mustaine dedi: AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan. Genişletmek için tıkla... 1800 TL indirim yapacaksa Amazon kullanabilirim.
1 1854 Becerikli Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 550 Çözümler 6 Beğeniler 426 4 Temmuz 2024 #5 1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... AliExpress diyip geçmemek lazım, her aldığım ürün 1 haftada elime ulaşıyor artık.
1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... AliExpress diyip geçmemek lazım, her aldığım ürün 1 haftada elime ulaşıyor artık.
EsatKa Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 4.936 Makaleler 43 Çözümler 73 Beğeniler 4.791 4 Temmuz 2024 #6 1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü.
1589 dedi: AliExpress gibi bir yerden aldığınız ürünün 1 günde kargoya verilmesini bekliyor musunuz gerçekten? Genişletmek için tıkla... AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 4 Temmuz 2024 #7 EsatKa dedi: AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü. Genişletmek için tıkla... Aldığım ürün o klavye. O yüzden biraz fazla ilgiliyim bu kargoya.
EsatKa dedi: AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü. Genişletmek için tıkla... Aldığım ürün o klavye. O yüzden biraz fazla ilgiliyim bu kargoya.
Siyu Yetkin Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 468 Çözümler 9 Beğeniler 478 4 Temmuz 2024 #8 Helox dedi: Aldığım ürün o klavye. O yüzden biraz fazla ilgiliyim bu kargoya. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an durum aynı, Redragon Official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır.
Helox dedi: Aldığım ürün o klavye. O yüzden biraz fazla ilgiliyim bu kargoya. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an durum aynı, Redragon Official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır.
KS KS Helox Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 1 Çözümler 31 Beğeniler 1.424 Yer Tensura 4 Temmuz 2024 #9 Siyu dedi: Bende de şu an durum aynı, Redragon official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır. Genişletmek için tıkla... Birden çok fazla kişi çöktü o yüzden olabilir.
Siyu dedi: Bende de şu an durum aynı, Redragon official diyor herhalde toplu şekilde veriyorlardır. Genişletmek için tıkla... Birden çok fazla kişi çöktü o yüzden olabilir.
1 1589 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 6.019 Makaleler 2 Çözümler 21 Beğeniler 5.024 4 Temmuz 2024 #10 EsatKa dedi: AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü. Genişletmek için tıkla... AliExpress’e laf etmedim, gönderimden bahsettim. mustaine dedi: AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan. Genişletmek için tıkla... Amazon indirimleri AliExpress kadar yüksek olmasa da iyi yine.
EsatKa dedi: AliExpress fena değil, ayrıca bazen (genellikle) çok büyük indirimler oluyor. Dün gördük mesela 2.000TL falan olan klavye 300TL'ye düştü. Genişletmek için tıkla... AliExpress’e laf etmedim, gönderimden bahsettim. mustaine dedi: AliExpress'te bu gibi durumlar normal. Amazon Prime ile alsaydın şu anda elindeydi. Tavsiyem Amazon kullan. Genişletmek için tıkla... Amazon indirimleri AliExpress kadar yüksek olmasa da iyi yine.