25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 9 Ocak 2026 #1 Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2026
Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 9 Ocak 2026 #2 Evet alırlar sorun olmaz. Kutu ve içeriği de kaybolmasın ama.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 9 Ocak 2026 #3 Tabii ki edebilirsiniz.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.047 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.340 Yer İstanbul 9 Ocak 2026 #4 Amazon ve Hepsiburada sorun yapmaz, edebilirsiniz.
1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 9 Ocak 2026 #5 25457 dedi: Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler.
25457 dedi: Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler.
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 9 Ocak 2026 #6 dalmatianpelican dedi: Evet alırlar sorun olmaz. Kutu ve içeriği de kaybolmasın ama. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Tabii ki edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Amazon ve Hepsiburada sorun yapmaz, edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 14925 dedi: Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
dalmatianpelican dedi: Evet alırlar sorun olmaz. Kutu ve içeriği de kaybolmasın ama. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: Tabii ki edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... michaelscofield dedi: Amazon ve Hepsiburada sorun yapmaz, edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 14925 dedi: Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 723 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 14 Ocak 2026 #7 25457 dedi: Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Kutuyu parçalamayıp içeriğindeki hiçbir şeyi kaybetmeyip yine aynı şekilde düzgün paketlerseniz (açılmasın diye bant desteği vs yaparsanız yani) iade kabul edilir.
25457 dedi: Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı. Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Kutuyu parçalamayıp içeriğindeki hiçbir şeyi kaybetmeyip yine aynı şekilde düzgün paketlerseniz (açılmasın diye bant desteği vs yaparsanız yani) iade kabul edilir.