25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı.

Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Router alacağım, çekim gücünden ve performansından memnun olmazsam kısa süre içerisinde iade edebilir miyim? Hepsiburada satıcılı.

Teknosa'dan aldığımda ürün sorunlu olmasına rağmen iade almadıklarından dolayı internetten almaya karar verdim.
Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler.

Evet alırlar sorun olmaz. Kutu ve içeriği de kaybolmasın ama.

Amazon ve Hepsiburada sorun yapmaz, edebilirsiniz.

Aldığım gamepad'in rengini beğenmediğim için iade ettim kutu içeriği tam biçimde, kabul ettiler.
Çok teşekkürler.

Kutuyu parçalamayıp içeriğindeki hiçbir şeyi kaybetmeyip yine aynı şekilde düzgün paketlerseniz (açılmasın diye bant desteği vs yaparsanız yani) iade kabul edilir.