michaelscofield 9 Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.466 Makaleler 14 Çözümler 71 Beğeniler 19.026 Yer İstanbul Bugün 18:19 #11 Utku92 dedi: Önerebileceğiniz başka site var mıdır attıklarım içinden? Genişletmek için tıkla... Oksid en bilindiği. Benim de alışverişim oldu. Diğerlerini bilmiyorum.
Utku92 dedi: Önerebileceğiniz başka site var mıdır attıklarım içinden? Genişletmek için tıkla... Oksid en bilindiği. Benim de alışverişim oldu. Diğerlerini bilmiyorum.
KS KS Utku92 51 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.556 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.088 Bugün 18:21 #12 michaelscofield dedi: Oksid en bilindiği. Benim de alışverişim oldu. Diğerlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bayi girişi diyor normal üyelik açılmıyor siteden.
michaelscofield dedi: Oksid en bilindiği. Benim de alışverişim oldu. Diğerlerini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bayi girişi diyor normal üyelik açılmıyor siteden.
Towande 94 Üstün Katılım 18 Ocak 2026 Mesajlar 336 Çözümler 1 Beğeniler 220 Bugün 18:23 #13 Utku92 dedi: @Towande oksid bilişimden alışveriş yapsam yani sorun olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz, bu adamlar Türkiye'ye Colorful iGame ekran kartını getirdiler zamanında. Taş gibi karttı.
Utku92 dedi: @Towande oksid bilişimden alışveriş yapsam yani sorun olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz, bu adamlar Türkiye'ye Colorful iGame ekran kartını getirdiler zamanında. Taş gibi karttı.
KS KS Utku92 51 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.556 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 2.088 Bugün 18:24 #14 Towande dedi: Hayır olmaz, bu adamlar Türkiye'ye Colorful iGame ekran kartını getirdiler zamanında. Taş gibi karttı. Genişletmek için tıkla... Üye olmaya çalıştım bayi üyeliği istiyorlar o yüzden kaldı öyle.
Towande dedi: Hayır olmaz, bu adamlar Türkiye'ye Colorful iGame ekran kartını getirdiler zamanında. Taş gibi karttı. Genişletmek için tıkla... Üye olmaya çalıştım bayi üyeliği istiyorlar o yüzden kaldı öyle.