"#Alkol yasaklansın" hashtagi 7000 tweeti aştı ve trend oldu

O 7 bin tweet'in buyuk ihtimal yarisi alkolun yasaklanmasina karsi olanlar. Twitter'da o kadar embesil bir kitle var ki ayri hashtag acmak yerine kendilerine ters hashtag'e yaziyorlar. Bu her sey icin gecerli...

Ornek:

Onun disi bu tarz sacmaliklarla bir sey olamayacagimiz cok belli. Yasaklanmasini isteyen arkadaslar beyin yerine ne tasiyor cok merak ediyorum.

O 7 bin tweet'in buyuk ihtimal yarisi alkolun yasaklanmasina karsi olanlar. Twitter'da o kadar embesil bir kitle var ki ayri hashtag acmak yerine kendilerine ters hashtag'e yaziyorlar. Bu her sey icin gecerli...

Ornek:
Eki Görüntüle 48843
Tamam o kitle öyle de Gezi’nin konuyla alakası ne? Onu anlamadım.

Avrupa ekonomik ve teknolojik olarak gelişmeye çalışıp büyürken bizdeki TÜBİTAK birincisi müzik çalarlı seccade ve #alkol yasaklansın hashtaginin dedemin 3310 telefonuna yansıyış şekli.

Ben de hurmayı yasaklıyorum hadi bakayım.

"Benim sevmediğim her şey yasaklansın(!)" zihniyeti burada da ortaya çıkmış.

#birseyleriyasaklamakyasaklansin

Sevmeyen zaten içmez. Zorla içirmiyorlar ya? Bunlar tam olarak afganistan zihniyeti. Yasaklattırmasalar bari.

Alakasız şeyleri de etiketleyip koyabiliyorlar onun yüzünden fazlaca etkileşim almış gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…