TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 4 Şubat 2025 #11 utkuversus dedi: Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Bizim TR Halkı bunların yanında ölü gibi kalıyor.
utkuversus dedi: Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Bizim TR Halkı bunların yanında ölü gibi kalıyor.
Yagami Light Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 704 Çözümler 3 Beğeniler 562 Yer Ankara 4 Şubat 2025 #12 Niye Mini Cooper bakmış ki? Şöyle Göstersin E kasa Mercedes BMW bizimkiler farkı oradan daha iyi anlar.
Niye Mini Cooper bakmış ki? Şöyle Göstersin E kasa Mercedes BMW bizimkiler farkı oradan daha iyi anlar.
Dreamwalker Becerikli Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 153 Çözümler 1 Beğeniler 99 Yer Antalya 4 Şubat 2025 #13 Dalga geçiyoruz da, adamlar on numara hayat yaşıyor, şansım olsa bir saniye durmam bende. Son düzenleme: 4 Şubat 2025
furkanntr Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 111 Beğeniler 32 4 Şubat 2025 #14 utkuversus dedi: Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Bizde olmayan disiplin ve düzensizlikten dolayı aşırı sakin ve sade geliyor.
utkuversus dedi: Almanya iyi hoş da insanlar çok ruhsuz be abi. O kadar bolluk içinde bu ruhsuzluk nereden geliyor anlam veremedim. Belki de yaşlı nüfus yüzündendir. Genişletmek için tıkla... Bizde olmayan disiplin ve düzensizlikten dolayı aşırı sakin ve sade geliyor.