Guilded. Discord kullanan birinin yabancılık çekmeyeceği bir arayüzü var. Son kullanışımda Discord'un paraya döktüğü birçok özellik bedavaydı.
Düzenleme yapmam gerekti çünkü uygulama Roblox hesabı istiyormuş giriş için. Ben ilk çıktığı zamanlarda kullanmıştım ve böyle bir saçmalık yoktu. Ekstradan Roblox ile girişin yanında normal üyelik de vardı. Şimdiyse farklı şekilde hesap kurmuşların bile Roblox hesabı bağlaması isteniyormuş. Evet, ülkede Roblox'da yasak olduğuna göre Guilded yolu da bizlere kapanmış gibi duruyor.
Guilded upgrades your group chat and equips your server with integrated event calendars, forums, and more – 100% free.
www.guilded.gg
Genel görünümü bu şekilde Discord'dan pek bir farkı yok aslında.
Tek sorun kayıt olurken Roblox hesabınız ile giriş yapmanızı istiyor ama zaten halledersiniz onu diye düşünüyorum.
Üstelik ücretsiz olarak profil fotoğrafınıza GIF ve banner ekleyebilirsiniz. Ayrıca profil duvarınızda video, resim, anket ve dosya paylaşımı yapabiliyorsunuz.
Making a new dated list: 2024-10-09 16:12 BST: begun copying database to a new server 2024-10-09 16:35 BST: service going down for maintenance 2024-10-09 16:44 BST: database has been successfully m...