Yasak olduğunu değiştirmiyor.

Kaynak istiyorsan:

Yasak değil demedim, denetim yok demek istedim. Arkadaş gidip alabilir, manasında.

Yasak değil demedim, denetim yok demek istedim. Arkadaş gidip alabilir, manasında.
Hocam alırım almasına da sanırım altını direkt bankaya yatıracağım. YapıKredi alıyormuş. En mantıklısı o geldi. 0 kayıp. Konunun onaylanması çok uzun sürdü o sırada buldum bu fikri :D

@150 Ekonomist adamsın tl-euro önümüzde ki 4 ay boyunca ciddi artış göstermeden 34.5-35 sularında süzülmeye devam eder mi sence ? Belki faizden yararlanırım.

Son düzenleme:
@Rory the Profound Ekonomist adamsın tl-euro önümüzde ki 4 ay boyunca ciddi artış göstermeden 34.5-35 sularında süzülmeye devam eder mi sence ? Belki faizden yararlanırım.
Önümüzdeki ayları kimse tahmin edemez, her şey hükümete bağlı.

Türk lirası olması gerekenden daha değerli tutulduğu için sıcak para gelmiyor. Devalüe edebilirler ki eğer ederlerse 1 euro = 45 TL paritesi görebiliriz fakat sıcak para gelmesin, turizm gelirleriyle idare ederiz sezon sonrasında da bir çözüm buluruz diye düşünülürse; döviz baskılanmaya devam edilecektir ve bu senaryoda Türk lirası fazla değer kaybına uğramayacağından faize yatıranlar kazanacaktır. Tabii dövizi baskılamaya karar verdikleri halde kontrolü kaybetme ihtimalleri de var.

Özetle, her şey tek bir kişinin ağzına bakıyor. Faiz, hisse gibi yatırımlar riskli. Senin durumunda 3-4 ay daha altını tutardım.

Son düzenleme: