SF26 Üstün Profesör Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.043 Çözümler 18 Beğeniler 8.146 Dün 12:50 #21 BirForumcuKişi dedi: Hayır değil alta ki kişinin en sevdiği yemek Fettuccine alfredo. Genişletmek için tıkla... Severim ama en sevdiğim değil, minik bir ipucu olsun Balkan yemeklerinden birisidir. Alttakinin en sevdiği yemek köfte ekmek.
BirForumcuKişi dedi: Hayır değil alta ki kişinin en sevdiği yemek Fettuccine alfredo. Genişletmek için tıkla... Severim ama en sevdiğim değil, minik bir ipucu olsun Balkan yemeklerinden birisidir. Alttakinin en sevdiği yemek köfte ekmek.
ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.228 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 6.524 Dün 12:58 #22 Veira dedi: Ne olduğunu bile bilmiyorum. Alttakinin en sevdiği yemek biber dolması. Genişletmek için tıkla... Lahana ve ıspıttan yapılan yöresel bir yemek.
Veira dedi: Ne olduğunu bile bilmiyorum. Alttakinin en sevdiği yemek biber dolması. Genişletmek için tıkla... Lahana ve ıspıttan yapılan yöresel bir yemek.
GodOfWar Başarılı Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.173 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 1.125 Yer İstanbul Dün 15:10 #23 SF26 dedi: Severim ama en sevdiğim değil, minik bir ipucu olsun Balkan yemeklerinden birisidir. Alttakinin en sevdiği yemek köfte ekmek. Genişletmek için tıkla... Doğru, köfte ekmek kırmızı çizgimiz. Alttaki üye patates köfte seviyor.
SF26 dedi: Severim ama en sevdiğim değil, minik bir ipucu olsun Balkan yemeklerinden birisidir. Alttakinin en sevdiği yemek köfte ekmek. Genişletmek için tıkla... Doğru, köfte ekmek kırmızı çizgimiz. Alttaki üye patates köfte seviyor.
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.661 Çözümler 6 Beğeniler 1.139 Yer Türkiye Dün 15:15 #24 GodOfWar dedi: Doğru, köfte ekmek kırmızı çizgimiz. Alttaki üye patates köfte seviyor. Genişletmek için tıkla... Pırasa yemeği.
GodOfWar dedi: Doğru, köfte ekmek kırmızı çizgimiz. Alttaki üye patates köfte seviyor. Genişletmek için tıkla... Pırasa yemeği.
Uranos Üstün Katılım 29 Mayıs 2024 Mesajlar 1.991 Çözümler 2 Beğeniler 1.406 Yer Adana Dün 17:27 #25 Demorlius dedi: Pırasa yemeği. Genişletmek için tıkla... Doğru. Alttaki üye en çok domuz etini seviyor.
Demorlius dedi: Pırasa yemeği. Genişletmek için tıkla... Doğru. Alttaki üye en çok domuz etini seviyor.
KS KS Hermione Jean Granger Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.323 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.541 Dün 17:31 #26 Uranos dedi: Doğru. Alttaki üye en çok domuz etini seviyor. Genişletmek için tıkla... Degil. Hayatimda hic domuz eti yemedim. Alttaki hamburger canavari. (En sevdigi yemek hamburger)
Uranos dedi: Doğru. Alttaki üye en çok domuz etini seviyor. Genişletmek için tıkla... Degil. Hayatimda hic domuz eti yemedim. Alttaki hamburger canavari. (En sevdigi yemek hamburger)
Veira Üstün Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1.245 Çözümler 7 Beğeniler 1.020 Dün 18:37 #27 Hermione Jean Granger dedi: Degil. Hayatimda hic domuz eti yemedim. Alttaki hamburger canavari. (En sevdigi yemek hamburger) Genişletmek için tıkla... Değil ama ilk 5'imde var. Alttaki üye beyti kebabı seviyor.
Hermione Jean Granger dedi: Degil. Hayatimda hic domuz eti yemedim. Alttaki hamburger canavari. (En sevdigi yemek hamburger) Genişletmek için tıkla... Değil ama ilk 5'imde var. Alttaki üye beyti kebabı seviyor.
Guneyxz Becerikli Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 294 Çözümler 2 Beğeniler 102 Yer Antalya/Finike Dün 18:39 #28 Veira dedi: Değil ama ilk 5'imde var. Alttaki üye beyti kebabı seviyor. Genişletmek için tıkla... Severim. Alttaki üye şiş piyaz seviyor.
Veira dedi: Değil ama ilk 5'imde var. Alttaki üye beyti kebabı seviyor. Genişletmek için tıkla... Severim. Alttaki üye şiş piyaz seviyor.
2 230155 Yetkin Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 363 Çözümler 2 Beğeniler 284 Dün 20:55 #29 Guneyxz dedi: Severim. Alttaki üye şiş piyaz seviyor. Genişletmek için tıkla... Severim ama en sevdiğim değil. Alttaki pizza seviyor.
Guneyxz dedi: Severim. Alttaki üye şiş piyaz seviyor. Genişletmek için tıkla... Severim ama en sevdiğim değil. Alttaki pizza seviyor.
orlev Çalışkan Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 73 Beğeniler 87 Bugün 10:03 #30 severim, ama diyetteyim artık yiyemiyorum. altta ki balık seviyor.