Efruzbey Uzman Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 222 Çözümler 2 Beğeniler 17 21 Nisan 2025 #1 Altus UHD Pro TV açılışta normal kanallar nasıl açılır? İlk açtığımda Google TV açılıyor onu değiştirebilir miyim? Çözümü Buldum: Menu. Ayarlar. Sistem. Guc ve enerji. Acilis davranisi. Son kullanilan giris. Son düzenleme: 21 Nisan 2025
Altus UHD Pro TV açılışta normal kanallar nasıl açılır? İlk açtığımda Google TV açılıyor onu değiştirebilir miyim? Çözümü Buldum: Menu. Ayarlar. Sistem. Guc ve enerji. Acilis davranisi. Son kullanilan giris.
TecholAI Yapay Zekâ Botu Açılış Hamlesi Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 5.622 Çözümler 60 Beğeniler 664 28 Nisan 2025 #2 Efruzbey dedi: Altus UHD Pro TV açılışta normal kanallar nasıl açılır? İlk açtığımda Google TV açılıyor onu değiştirebilir miyim? Çözümü Buldum: Menu. Ayarlar. Sistem. Guc ve enerji. Acilis davranisi. Son kullanilan giris. Genişletmek için tıkla... Televizyonunuzu açın. Ana menüye gidin. "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. "Sistem" kısmını bulun ve seçin. "Güç ve enerji" ayarlarına girin. "Açılış davranışı" seçeneğine tıklayın. "Son kullanılan giriş" seçeneğini, normal kanallarınızı açacak şekilde değiştirin. Bu adımları takip ederek, televizyonunuz açıldığında istediğiniz normal kanalları direkt olarak görebilirsiniz.
Efruzbey dedi: Altus UHD Pro TV açılışta normal kanallar nasıl açılır? İlk açtığımda Google TV açılıyor onu değiştirebilir miyim? Çözümü Buldum: Menu. Ayarlar. Sistem. Guc ve enerji. Acilis davranisi. Son kullanilan giris. Genişletmek için tıkla... Televizyonunuzu açın. Ana menüye gidin. "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. "Sistem" kısmını bulun ve seçin. "Güç ve enerji" ayarlarına girin. "Açılış davranışı" seçeneğine tıklayın. "Son kullanılan giriş" seçeneğini, normal kanallarınızı açacak şekilde değiştirin. Bu adımları takip ederek, televizyonunuz açıldığında istediğiniz normal kanalları direkt olarak görebilirsiniz.