Altyapı bulunmayan bölgeye nasıl altyapı getirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hakan Yusuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Başvuruda mevcut altyapının yetersiz olduğunu söylerseniz daha etkili olur.

Çağrı merkezini arayıp yetkili görüşmek istiyorum derseniz çok daha detaylı bilgi alabilirsiniz, o da sizi dilekçe yazmanız için yönlendirecektir ve bu noktada sizinle aynı isteğe sahip kişi sayısı duruma direk etki edecektir diye düşünüyorum.

Bizde Sakarya/Karasu Kabakozdayız. 2 3 Aydır yeni taşındığımız eve internet için uğraştık. İlk başlarda bize 98 mbps altyapı çıkardılar sonrasında mahalle de hem boş port hemde altyapı olmadığı için bu süreç uzadı. Türknet'e başvuru yaptık. Türknetinde aynı şekilde altyapısı yok (hiç bir firmanın alt yapısı yok) Ama gene de başvuruyu aldılar. 2 hafta sonra kurulum ekibi geldi dış tesisattan kablo çekildi. Yani 3 ay boyunca internet için uğraştık. Şu an 30 Mbps üstünü görmüyorum. Verdikleri paket 100 Mbps ama aldığım hız 30 Mbps. Şu an interneti en azından rahat kullanabiliyorum.

Karasu öyle bir yer ki yıllardır Karasuluyum merkezde internet yok. Yıllardır altyapı gelecek gelecek ha gelecek dediler yıllardır o altyapı gelmedi. Bizim komşularımızın çoğu süperbox kullanıyorlar süperbox'da pahalı.

Yalı Mahallesinde ikamet ediyorum bende. Yaşadığım sorun, sizin de dediğiniz gibi boşta port olmaması. Siz benim yaptığımdan farklı ne yaptınız da gelip altyapı çektiler acaba? Şu an sizi çok kıskandım, birazdan Türk Telekom'u tekrar arayacağım.

İşin ilginç kısmı bulunduğumuz yer ıssız değil. Her yerimiz site dolu.

Aslında bizde bişey yapmadık. Normal başvuru yaptık 2 3 hafta sonra kurulum ekibi geldi tesisattan kablo çekildi. Sonra tesisatı elektrikçide kontrol ettirdik.

İlk başta 98 mbps altyapı var dediklerinden sonra bölge de altyapı yok altyapı gelmesi demeleri saçma geldi ama sonra bağlantı yaptılar.

Minimum 20 kişinin talep etmesi gerekiyor
Böyle bir durum söz konusu değildir. O zaman 4 dairenin olduğu apartmana niye altyapı çekiyorlar? Kendinize gelin lütfen, kulaktan doğma yalanlara inanmayın. Yıllarca altyapı konularına yorum yaptım. En fazla bu bilgiler yoruyor adamı...

4 daire belki 20 kişidir ne bileyim .d Ama evet yanlış bir bilgi olabilir

İfadeler: 62
Kişi sayısına bakılmıyor. İsterse 100 kişi olsun. Sonuçta 4 abonelik var veya potansiyeli var.
Bulunduğum ilçede yazları nüfus 1 milyonu aşıyor ama hala altyapı yok, peki bunu neye bağlıyorsun? Bu arada amacım tartışmak değil sadece yorumunu merak ediyorum.

İfadeler: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…