Altyapısız internet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harmanprecious
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 310

harmanprecious

Başarılı
Selam, yeni bir binaya taşındım. Bina yeni olduğu için iskan ve benzeri işlemler henüz tamamlanmamış. Türk Telekom altyapısı için uğraşıyorum; BTK üzerinden başvuru yaptım ancak tarafıma standart bir yanıt verildi. Sorunumun çözülmediğini belirterek tekrar geri dönüş yaptım.
Bu süreçte internete ihtiyacım var. En mantıklı seçenek olarak Superbox görünüyor; 1 TB paket kullanım açısından yeterli olur diye düşünüyorum. Ancak taahhütlü olması tereddüt yaratıyor. Örneğin bir hafta sonra Türk Telekom ekibi gelip altyapıyı aktif ederse, taahhüt sorun olabilir.
Alternatif olarak Türk Telekom Magnet'i de düşünüyorum fakat çekim ve performans konusunda emin değilim.

Bu durumda ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Magnet'i hat orada iyi çekiyor ise veriyorlar hocam. Eğer sinyal güzel degilse TT Data Hatti alabilirsiniz.

Superbox 1 TB'lik paket kullanıyordum. Eylül'de başladım kullanmaya ve geçen günlerde altyapı geldiği için Telekom' geçtim. Dün Turkcell'i aradığımda bana 7.000 lira cayma bedeli çıkardılar hocam

Son düzenleyen: Moderatör:
Superbox 1 TB'lik paket kullanıyordum. Eylül'de başladım kullanmaya ve geçen günlerde altyapı geldiği için Telekom' geçtim. Dün Turkcell'i aradığımda bana 7.000 lira cayma bedeli çıkardılar hocam

Bende bunu merak ediyordum hocam tabii Türk Telekom'a geçmeden 100 Mbps Superonline altyapısına da geçebilirdiniz fakat büyük ihtimal yine bir 12 ay size taahhüt kitlerlerdi. 7000'i ödemektense her ay Superbox faturası ödemeniz daha mantıklı olacak gibi duruyor.

Oraya giderseniz yardımcı olacaklarini düşünüyorum.

Teşekkürler hocam. En yakın vakitte gidip bir soracağım.

Bu arada Superbox almadan evinizde mobil veriyle hız testi yapın. Hemen hemen aynısını veriyor tabii her zaman değil. Çoğu zaman 5-10 MBPS'lere düşüyordu, modemi resetleyince düzeliyordu bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…