Altyapısız internet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harmanprecious
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 310

Ek olarak. Magnetin 16 Mbps hiz limiti varken data hattının yok ben 120 bile gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son gelişmeleri yazıyorum. Magnet yetiyor yetmesinin sebebi de interneti kullanamıyorum. Uydu internetlere baktım Atlantis dışında onlarda pek iyi değil. Atlantis zaten taahhüt olmadan vermiyor. Atlantis yerine Superbox kullanırdım daha fazla Mbps alırdım, bakalım. Türk Telekom'a bir daha gittim bu sefer binaya müdürlükten başvuru almaya gelecekler. Umarım bir sonuca ulaşırım ayrıca bana daha projenin çizilmediğini söylediler. Binadan 5 başvuru aldıktan 1 hafta sonra kapılarında biteceğim o proje çizilmiş olacak. Anlayacağınız üzere ben hiç iyi bir durumda değilim.

Durumunuza üzüldüm hocam acıkcası bende böyle yetmeme ve hız problemleri hiç olmadı dağ başinda olmama rağmen hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Yeni konu açacaktım ama önce buraya yazayım dedim ben de altyapı olmayan yeni bir apartmanda internet kullanmak istiyorum ama mantıklı hiçbir alternatif yok. Firmalar kazı izni lazım mayıs'tan önce gelemeyiz diyor belediye izin vermiyor bize. Superbox Redbox taahhütlü ve mantıklı değil. Magnet 15m hız kabul edilir değil 1000 lira gibi bir fiyat için. Mobil paketler 80GB üstü yok onlarda 1000 liralara yakın. İnternet sağlamak bu kadar zor olmasa gerek anlam veremiyorum firmalara bu kadar kar odaklı olmaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…