skiffei Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Beğeniler 69 Yer Bodrum 21 Şubat 2024 #1 Merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında CPU değiştirirken yanlışlıkla CPU yuvasına termal macun bulaştırdı sorun yaratır mı? Nasıl temizlenir?
Merhaba. Arkadaşımın bilgisayarında CPU değiştirirken yanlışlıkla CPU yuvasına termal macun bulaştırdı sorun yaratır mı? Nasıl temizlenir?
M MehmetBey Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 773 Çözümler 4 Beğeniler 205 21 Şubat 2024 #11 skiffei dedi: Arkadaşım toplu iğne ile almaya çalıştı sokete bastırmadan kenarlarında kaldı hafifçe. Görüntü geliyor bilgisayar açılıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka bende de olmuştu aynısı sorun olmaz ama iğne yerine kürdan falan kullanın böyle durumlarda. Artı 0 Eksi
skiffei dedi: Arkadaşım toplu iğne ile almaya çalıştı sokete bastırmadan kenarlarında kaldı hafifçe. Görüntü geliyor bilgisayar açılıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Kanka bende de olmuştu aynısı sorun olmaz ama iğne yerine kürdan falan kullanın böyle durumlarda.
KS KS skiffei Başarılı İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Beğeniler 69 Yer Bodrum 21 Şubat 2024 #12 MehmetBey dedi: Kanka bende de olmuştu aynısı sorun olmaz ama iğne yerine kürdan falan kullanın böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum, teşekkürler. Artı 0 Eksi
MehmetBey dedi: Kanka bende de olmuştu aynısı sorun olmaz ama iğne yerine kürdan falan kullanın böyle durumlarda. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın dostum, teşekkürler.
Chef Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.370 Çözümler 7 Beğeniler 3.712 21 Şubat 2024 #13 Yener K dedi: Bazen görüntü gelmeme gibi sıkıntılar olabiliyor. İlk olarak deneyin derim. Temizlik içinse kontak sprey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya ben bu spreyi arıyordum işte ama adını tam bilmediğimden bulamıyordum. Kasa içi temizliğinde kullanılabilir mi? Toz olan yerlere vb. internette elektronik kartlar için kullanılıyor yazıyor da. Artı 0 Eksi
Yener K dedi: Bazen görüntü gelmeme gibi sıkıntılar olabiliyor. İlk olarak deneyin derim. Temizlik içinse kontak sprey kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ya ben bu spreyi arıyordum işte ama adını tam bilmediğimden bulamıyordum. Kasa içi temizliğinde kullanılabilir mi? Toz olan yerlere vb. internette elektronik kartlar için kullanılıyor yazıyor da.
Yener K Techolay Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun Yaşlı Kurt Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.721 Makaleler 1 Çözümler 158 Beğeniler 3.974 Yer Kocaeli 21 Şubat 2024 #14 @Chef toz için çok da gerek yok. Hassas temizlik için kullanılabilir. Kasa tozları için kompresör kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
@Chef toz için çok da gerek yok. Hassas temizlik için kullanılabilir. Kasa tozları için kompresör kullanabilirsiniz.