Bu fiyatlara gelmeyecek ki, daha pahalıya gelecektir ulkeye. Bu fiyata bile 13400F almak daha mantıklı. Genelde bu işlemciler hazır sistemlere konuluyor yahut bütçe bir sistemde ekran kartını yarı yolda bırakmasın diye.
Evet, fiyatını hak eden bir islemci olurdu. Core Ultra 5 245K'nın direkt rakibi su an ne bilmiyorum ama onun da fiyatı aşırı yüksek. 7-8 bin TL'den fazla verilemez ona da.
Evet, fiyatını hak eden bir islemci olurdu. Core Ultra 5 245K'nın direkt rakibi su an ne bilmiyorum ama onun da fiyatı aşırı yüksek. 7-8 bin TL'den fazla verilemez ona da.
Core Ultra 5 245k, i5 14600K'dan biraz daha yavaş. Bazı oyunlarda benzer performans veriyor. R5 7600-7600X arasında olması lazım. 7600X'e biraz daha yakın.
Core Ultra 5 245k, i5 14600K'den biraz daha yavaş. Bazı oyunlarda benzer performans veriyor. R5 7600-7600X arasında olması lazım. 7600X'e biraz daha yakın.
Bunları tray olarak çok daha ucuza kendileri salarlar piyasaya, ben şahsen MSRP'yi çok takmıyorum ki AMD de bu fiyatlandırmanın fazlasıyla farkındadır diye düşünüyorum. ABD'nin rekabet yasalarıyla ilgili sorun falan yaşamamak için böyle fiyatlandırmış olabilirler belki.