ASUS Prime B650M-KAM5 sistem topluyorum, bu üç anakarttan birisini almak istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? Neden?
MSI Pro B650M-P
ASUS Prime B650M-R
ASUS Prime B650M-K
B650M-K hocam her açıdan daha üstün diye.AM5 sistem topluyorum, bu üç anakarttan birisini almak istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz? Neden?
MSI Pro B650M-P
ASUS Prime B650M-R
ASUS Prime B650M-K
Teşekkürler.
Umarım almamışsınızdır hemen.
Hayır daha almadım.Hiçbiri.
Üçünden de daha iyi. A serisi olduğuna bakmayın. Normalde zaten 5K idi. İndirime girmiş.![]()
ASRock A620M Pro RS WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
ASRock A620M Pro RS WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Umarım almamışsınızdır hemen.
Dediğim gibi. Üçünden de daha iyi. Neresinden ele alsak her türlü daha iyi yani ama arkadaşın bilgi eksikliği olduğu için en iyi ve dünyadaki tek anakartı B650M-K gibi görüp bir de önerime ''hahaha'' atıyor. Gülünç.
Dediğim gibi. Üçünden de daha iyi. Neresinden ele alsak her türlü daha iyi yani ama arkadaşın bilgi eksikliği olduğu için en iyi ve dünyadaki tek anakartı B650M-K gibi görüp bir de önerime "hahaha" atıyor. Gülünç.
3 tane M2 slotunu ve soğutmasını atlıyorsunuz. Ayrıca Bluetooth desteği de var. Umarım bir şeyler öğretebilmişimdir.Yüksek RAM hızları (kullanılmayacaksa gereksiz ileriye yatırım olmaz bu A serisi bir anakart ömrü uzun olmayacaktır) ve bir Wi-Fi desteği bu anakartı B650M-K'den daha iyi yapmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.