Lupin

Üyecik
Selamlar, AM5 sisteme geçtikten sonra 1 gün boyunca test edip önceden kurulu olan Windows 11'ime temiz kurulum yapmaya başladım. USB ile format attıktan sonra sistem normal bir şekilde açılmıştı. Windows güncellemeleri, ekran kartı güncellemelerini sıra sıra atarken ekran kartının görüntüsü gitti. HDMI ile işlemciden görüntü alıp tekrar format attım. Güncellemeleri sıra sıra güncelleme kararı aldım fakat bu sefer de yeniden başlatmam ile birlikte bilgisayar açılırken 1 saniyelik gördüğümüz anakart markasının ve BIOS'a yönlendiren anakart sayfasında dondu kaldı.

Ek not: Ekran kartından görüntü almaya çalıştığımda VGA ışığı yanıyor ve görüntü hiç alamıyorum.
HDMI ile işlemciden görüntü almaya çalışınca anakart giriş fotoğrafındaki gibi görsel 2-3 saniye dönüyor ve donuyor.

image.webp
image.webp

güncelleme olarak ekranı hdmi olarak ekran kartından alabiliyorum bir kez daha format attıktan sonra fakat anakartta hala vga ışığı kırmızı yanıyor ddu ile sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyeceğim

display port ile görüntü alamazken hdmi ile alabiliyorum 3 portu da denedim format öncesi görüntü veriyordu dp ile

Son düzenleme: