Amatör rap şarkım nasıl olmuş?

2098

Uzman
Beat ve sözler bana ait, düşüncelerinizi duymak isterim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.

En Yakın Karaya

Bağlantı güvenli değil hatası alıyorum. Daha mantıklı bir siteye upload edemez miydin? Soundcloud vs… Dinleyemedim.

Bağlantı güvenli değil hatası alıyorum. Daha mantıklı bir siteye upload edemez miydin? Soundcloud vs… Dinleyemedim. Eki Görüntüle 111928
Yüklediğim site Jumpshare, ses dosyalarımı hep buraya yüklüyordum. SoundCloud gibi platformlara pek hakim olmadığım için pratik yoldan upload ediyordum direkt. Böyle bir uyarı vermesi garip.

Hocam bunu en azından anlayan birisine dinletsen daha iyi olur burada sana işine yarar bir yorum geleceğini düşünmüyorum.
Haklısınız. Çevremde dinletebileceğim kimse yok, ondan dolayı böyle platformlarda paylaşabileceğim birilerini arıyorum.

Çok fazla rap müzik dinlemem ama şarkıda kulağa hoş gelme eksikliği var hocam. Sanırım profesyonel şekilde iyi imkanlarda yapılmadığı için de olabilir ama kesinlikle gerek ritmi, gerek söz olarak düzenlemeden geçilmesi gerekli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…