NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.423 1 Mart 2024 #1 Onayla yapmama rağmen hediye çeki vermedi. Nasıl oluyor bu olay?
Çözüm Ü ÜçyüzGoneBeş 1 Mart 2024 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz.
1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 1 Mart 2024 #2 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz.
KS KS NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.423 1 Mart 2024 #3 Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... 120 üstüne 40 koyup yarı fiyatına şarj kablosu almayı planlıyorum. Hadi hayırlısı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... 120 üstüne 40 koyup yarı fiyatına şarj kablosu almayı planlıyorum. Hadi hayırlısı.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 1 Mart 2024 #4 Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... Bende izin vereli çok oldu, ama bundan yararlanamıyorum. Alakası yok yani. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... Bende izin vereli çok oldu, ama bundan yararlanamıyorum. Alakası yok yani.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 1 Mart 2024 #5 Hans dedi: Bende izin vereli çok oldu, ama bundan yararlanamıyorum. Alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisiyle konuşun hocam. Artı 0 Eksi
Hans dedi: Bende izin vereli çok oldu, ama bundan yararlanamıyorum. Alakası yok yani. Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisiyle konuşun hocam.
9 972 Deneyimli Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Makaleler 2 Çözümler 4 Beğeniler 412 1 Mart 2024 #6 Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... İndirim konusunu ben açmama rağmen bunu kendim gözden kaçırmıştım ve neyse, indirim olmasa da olur diyip sipariş girdim Ürün ulaştığında kod gelirse iade edip yeni sipariş veririm artık Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: 1 hafta içinde e-postanıza iletilecektir. Adım 3: Sana 7 gün içinde 300 TL veya üzerindeki ürün sepetinde kullanılmak üzere 120 TL değerindeki promosyon kodunu e-posta ile göndereceğiz. Genişletmek için tıkla... İndirim konusunu ben açmama rağmen bunu kendim gözden kaçırmıştım ve neyse, indirim olmasa da olur diyip sipariş girdim Ürün ulaştığında kod gelirse iade edip yeni sipariş veririm artık