Çözüldü Amazon EU teslimatlari tahmini kac gun suruyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ÜçyüzGoneBeş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 378
  • Etiketler Etiketler
    amazon
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ü

ÜçyüzGoneBeş

Ziyaretçi
Siparis verene kadar tahmini teslimat tarihi 12 Temmuz Cuma gozukuyordu ancak siparisi olusturunca 23 Temmuz gunune yukseldi. Tahminimce 2 hafta surmez ama sizin yorumlariniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon teslimatları çok şansına geliyor. Benim 4-5 günde gelen teslimatlarım da oldu, 2 hafta süren de. Kargo hareketlerini takip ederek az çok anlayabilirsin herhalde.

Tahminim su yonde, yarin Hollanda'dan Almanya'ya gitse sonraki gun de Almanya'dan ucakla İstanbul'a gelse 2 gun icinde Türkiye'ye varmis olacak. O tarz seyler dusunuyorum acikcasi.

Tahminim su yonde, yarin Hollanda'dan Almanya'ya gitse sonraki gun de Almanya'dan ucakla İstanbul'a gelse 2 gun icinde Türkiye'ye varmis olacak. O tarz seyler dusunuyorum acikcasi.
Eğer öyle olursa ne ala. Benim bazı kargolarım Hollanda'dan Fransa'ya, oradan Almanya ve Türkiye yapıyor. Bazısı da dediğiniz gibi direkt geliyor.

Eğer öyle olursa ne ala. Benim bazı kargolarım Hollanda'dan Fransa'ya, oradan Almanya ve Türkiye yapıyor. Bazısı da dediğiniz gibi direkt geliyor.

Saticinin ismi MILLIMARKET belki balkanlar tarafindan gelir belki direkt Almanya'dan ucar. Isin sanssiz kismi su an tatildeyim ve kendi adresime gondermedim kargoyu 23 temmuzda eve donme ihtimalim de yuksek. Umarim ki erken gelir.

Saticinin ismi MILLIMARKET belki balkanlar tarafindan gelir belki direkt Almanya'dan ucar. Isin sanssiz kismi su an tatildeyim ve kendi adresime gondermedim kargoyu 23 temmuzda eve donme ihtimalim de yuksek. Umarim ki erken gelir.
Genelde belirtilen teslim tarihinden çok önce geliyor kargolar o yüzden o konuda problem olacağını sanmam. Eğer Hollanda'dan direkt Almanya'ya geçerse yüksek ihtimalle kısa sürede gelir.

Siparis verene kadar tahmini teslimat tarihi 12 Temmuz Cuma gozukuyordu ancak siparisi olusturunca 23 Temmuz gunune yukseldi. Tahminimce 2 hafta surmez ama sizin yorumlariniz nedir?
Geçen garantiden fare gönderdiler hollanda almanya derken ups ile 1 günde geldi ürün. :D İsteseler gönderirler yani.

Kargoya verilmis arkadaslar.

Paket bir Amazon tesisinden ayrıldı
Krefeld, North Rhine-Westphalia DE

Son durum bu.

10 temmuz carsamba tarihinden beri;

Paket, kargo şubesinden çıktı
Hoofddorp, NL

Durumunda kargo.. Bakalim ne kadar surede gelecek.

Dedigim gibi olmus, 11 Temmuz persembe gunu kargo Istanbul'a ulasmis ama bunun guncellemesini simdi yapiyorlar. Yarin gelir diye dusunuyorum.

Screenshot_20240716-103252_Amazon Shopping.webp

Kargoya verilmis arkadaslar.

Paket bir Amazon tesisinden ayrıldı
Krefeld, North Rhine-Westphalia DE

Son durum bu.

10 temmuz carsamba tarihinden beri;

Paket, kargo şubesinden çıktı
Hoofddorp, NL

Durumunda kargo.. Bakalim ne kadar surede gelecek.

Dedigim gibi olmus, 11 Temmuz persembe gunu kargo Istanbul'a ulasmis ama bunun guncellemesini simdi yapiyorlar. Yarin gelir diye dusunuyorum.

Eki Görüntüle 66118
Bende de durum bu şekilde:
1000087056.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt