Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 12 Temmuz 2024 #1 Bu durum normal midir? Ben bugün İstanbul'a ulaşır diye düşünüyordum. Haftaya cuma gününe kadar teslim alır mıyım?
Bu durum normal midir? Ben bugün İstanbul'a ulaşır diye düşünüyordum. Haftaya cuma gününe kadar teslim alır mıyım?
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 12 Temmuz 2024 #2 Ben bunlara hiç bakmıyorum hocam ama şu ana kadar amazon.de satıcılı sipariş ettiğim her şey söylenen vaktinden önce geldi
Ben bunlara hiç bakmıyorum hocam ama şu ana kadar amazon.de satıcılı sipariş ettiğim her şey söylenen vaktinden önce geldi
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 12 Temmuz 2024 #3 @Alifer satici Amazon DE degil ama gonderici Amazon. Ayni sey mi gecerli?
Alifer Uzman Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 396 Çözümler 2 Beğeniler 222 12 Temmuz 2024 #4 Silinen üye dedi: @Alifer satici Amazon DE degil ama gonderici Amazon. Ayni sey mi gecerli? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan çıkmış sonuçta hocam, zannetmiyorum fark edeceğini. En kötü söyledikleri günde getirirler.
Silinen üye dedi: @Alifer satici Amazon DE degil ama gonderici Amazon. Ayni sey mi gecerli? Genişletmek için tıkla... Satıcıdan çıkmış sonuçta hocam, zannetmiyorum fark edeceğini. En kötü söyledikleri günde getirirler.
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.946 Yer Mersin | Lefkoşa 12 Temmuz 2024 #5 Silinen üye dedi: @Alifer satici Amazon DE degil ama gonderici Amazon. Ayni sey mi gecerli? Genişletmek için tıkla... Gönderici Amazon demek Amazon'un deposundan direkt gönderim sağlanıyor demek diye biliyorum. O yüzden satıcı Amazon olmasa dahi kargolama işlemini Amazon yapıyor.
Silinen üye dedi: @Alifer satici Amazon DE degil ama gonderici Amazon. Ayni sey mi gecerli? Genişletmek için tıkla... Gönderici Amazon demek Amazon'un deposundan direkt gönderim sağlanıyor demek diye biliyorum. O yüzden satıcı Amazon olmasa dahi kargolama işlemini Amazon yapıyor.