Amazon.fr'den sipariş verilen kitaplar kargo sürecinde kaybolurlar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tjrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 240
  • Etiketler Etiketler
    amazon kargo

tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

Teslim tarihi 15 Nisan-4 Mayıs arası görünen, Amazon.fr'den satın aldığım kitaplar kargolama aşamasında yine kaybolurlar mı; diye merak ediyorum. Böyle sormamın nedeni; daha evvel aynı şekilde, kargo takip numarası olmayan, standart gönderimde bir kitabım kaybolmuştu. Bu arada, kitaplar, edebi eserler.

Bu çekincemi kitapların satıcılarıyla da paylaştım ancak; ''Maalesef, biz bir şey yapamayız. Gönderi belirtilen tarihlerde adresinize ulaşmazsa A-Z Garantisi'nden faydalanıp ödediğiniz bedeli iade olarak alabilirsiniz.'' minvâlinde cevapladılar.

''Neden standart gönderiyi seçtin ki?'' derseniz de; başka kargo seçeneği yoktu.

Ekleme: Ayrıca bu kaybolan kargolar nereye gidiyorlar; çok merak ediyorum doğrusu...

Şimdiden, gelecek cevaplar için teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Kaybolmaz bence arada boyle nadir olaylar olabilir hem kaybolsa bile Amazon magdur bırakmaz bence hemen endişelenmeyin.
Mesajınız için teşekkür ederim. Şöyle bir şey var ki; bu artık gelenek gibi bir şey olmuş. Çünkü tecrübelerimden biliyorum; Fransa özelinde, bir gönderi onların PTT'si olan La Poste ile ve takip numarasız gönderiliyorsa çok büyük bir ihtimâlle kargo sürecinde kayboluyor. Daha önce ebay.fr'de de yaşamıştım birkaç kez. Amazon'da ise ilk kez denk gelmiştim geçenlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…