Neco Arc Üyecik Katılım 12 Mart 2026 Mesajlar 3 Beğeniler 1 14 Mart 2026 #11 Teknopatici dedi: Mobilden denediniz mi? 00'dan önce mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Paper.C dedi: Ben alalı çok oluyor. Kod çalışmıyorsa bilmiyorum. Sadece Amazon satıcılı ürünlerde olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobilden Amazon satıcılı birkaç üründe denedim hiçbirinde olmadı, 00'dan sonra kodu girmeyi denedim. "Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil." diyor.
Teknopatici dedi: Mobilden denediniz mi? 00'dan önce mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Paper.C dedi: Ben alalı çok oluyor. Kod çalışmıyorsa bilmiyorum. Sadece Amazon satıcılı ürünlerde olabilir. Genişletmek için tıkla... Mobilden Amazon satıcılı birkaç üründe denedim hiçbirinde olmadı, 00'dan sonra kodu girmeyi denedim. "Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil." diyor.
KS KS Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.836 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.212 Yer Çorum 14 Mart 2026 #12 @Neco Arc, bitmiştir. Kısa sürede tükeniyor.