Telefonunuz da Samsung'sa yani SSC codec kullanabiliyorsaniz gecmeye degebilir onun disinda zaten ses kalitesini teorik olarak hissedemezsiniz.

Amazon Music'e Turkiye'de gecilmiyor diye biliyorum ayrica, Apple Music cok daha mantikli illa Hi-Fi araniyorsa.

Öğrenci planı ile alırsan dediğin fiyat oluyor olabilir ama en azından artık ben o dönemleri geçeli uzun zaman olduğu için. Standart fiyatlandırmadan kullanabiliyorum :)

Öğrenci planı kullanıyorum ben. Yine de bireyselde baktığın zaman aylık 50TL gibi bir fiyatı var. Tabii cashback ile uğraşmak istemeyen olmayabilir. Bu durumda Apple Music daha mantıklı.

Çoğu aşırı yüksek veya kayıpsız ses kalitesi vadeden müzik servisleri Türkiye'ye kapalı, Türkiye'de açık olan en iyi ses kalitesine sahip servislerin birincisi Deezer ikincisi Apple Music, yakında Spotify'a da kayıpsız ses özelliğinin geleceğini duymuştum. Eğer gelirse Spotify da iyi bir seçenek.

Çoğu aşırı yüksek veya kayıpsız ses kalitesi vadeden müzik servisleri Türkiye'ye kapalı, Türkiye'de açık olan en iyi ses kalitesine sahip servislerin birincisi Deezer ikincisi Apple Music, yakında Spotify'a da kayıpsız ses özelliğinin geleceğini duymuştum. Eğer gelirse Spotify da iyi bir seçenek.
Gelecek de digerleri kadar iyi durmuyor..