Amazon Prime neden 39TL?

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Amazon haricinde diğer bütün abonelikler zamlanıyor ama Amazon hiç zamlanıyor. Nedeni nedir? Çok fazla tercih edilmemesi mi?

Bence tercih etmeyen yoktur harbiden ya, çerez parasına Prime Video içerikleri, her ay 3-4 tane oyun veriyor. Üstüne bir de aynı gün ve ertesi gün kargoyu ücretsiz yapıyor. Spotify 30-40 lirayken de 7 liraydı Prime.

Bence tercih etmeyen yoktur harbiden ya, çerez parasına Prime Video içerikleri, her ay 3-4 tane oyun veriyor. Üstüne bir de aynı gün ve ertesi gün kargoyu ücretsiz yapıyor. Spotify 30-40 lirayken de 7 liraydı Prime.

Hocam bugün 4 aylık aldım ücretsiz fiyatı 39 TL olduğunu görünce bir garipsedim niye bu kadar uygun diye.

Bu oyunları üyelik bitti oynayamıyor muyuz?

Tercih etmeyen yok gibi Hatta tercih etmeyen enayidir diyebilirim sanırım.
  • Her ay bedava ve kaliteli oyunlar
  • Amazon Prime ki epey kullandım
  • Bedava kargo!
Amazon, nüfuzunu artırmaya çalışıyor ki sonuna kadar haklı.

Recep hocam sizce güncellenir mi bu fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…