Lorien 14 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.911 Çözümler 3 Beğeniler 5.028 Yer Kaer Morhen 30 dakika önce #41 Asteria5534 dedi: Halen geçerli mi kod. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanılmıyor artık. umut dedi: Kod sonlanmis, ben de alamiyorum. Neyse alacagimizi aldik. A36'ma Spigen kilif, Oral-B dis fircama 2 tane yedek baslik, universitede kullanirim diye su matarasi ve 2 tane 60W Belkin Type-C kablo. Hem de hepsi total 90TL'ye. Genişletmek için tıkla... Bende 6 tane Tutku, Bosch 25 parça ufak vidalama seti, Othello, Harry Potter Film Dehlizi 1-2 aldım. Toplam 22 TL falan.
Asteria5534 dedi: Halen geçerli mi kod. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanılmıyor artık. umut dedi: Kod sonlanmis, ben de alamiyorum. Neyse alacagimizi aldik. A36'ma Spigen kilif, Oral-B dis fircama 2 tane yedek baslik, universitede kullanirim diye su matarasi ve 2 tane 60W Belkin Type-C kablo. Hem de hepsi total 90TL'ye. Genişletmek için tıkla... Bende 6 tane Tutku, Bosch 25 parça ufak vidalama seti, Othello, Harry Potter Film Dehlizi 1-2 aldım. Toplam 22 TL falan.
KS KS NightWist 1 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.800 Makaleler 9 Çözümler 33 Beğeniler 4.439 24 dakika önce #42 Lorien dedi: Benim aldıklarım Harry Potter kitapları değil, hocam. Filmlerin dergisi gibi bir şey. Kartımdaki son 3 lirayla bir şeyler daha alacaktım ama bu uyarı çıktı. Sizde de böyle mi? Satıcıların hepsi Amazon.com.tr. Eki Görüntüle 277816 Genişletmek için tıkla... Ah be. Daha alacaklarım vardı. Ben de Amazon'a özel 200 TL indirim daha var. Spigen çift çıkışlı adaptör alacağım.
Lorien dedi: Benim aldıklarım Harry Potter kitapları değil, hocam. Filmlerin dergisi gibi bir şey. Kartımdaki son 3 lirayla bir şeyler daha alacaktım ama bu uyarı çıktı. Sizde de böyle mi? Satıcıların hepsi Amazon.com.tr. Eki Görüntüle 277816 Genişletmek için tıkla... Ah be. Daha alacaklarım vardı. Ben de Amazon'a özel 200 TL indirim daha var. Spigen çift çıkışlı adaptör alacağım.