Merhaba arkadaşlar. Google Play Store'de yer alan Amazon Prime Video uygulamasını daha önce hiç indirmedim.
Amazon Prime Video uygulaması güvenli mi? Telemetri toplayıp toplamadığını, Android cihaz üzerinde depolama alanında hangi klasörleri oluşturduğunu ve kalıntı bırakıp bırakmadığını öğrenmek istiyorum.
Bu gibi sorgulamaları adı sanı bilinmeyen uygulamalarda yapmanız daha isabetli olacaktır. Milyar dolarlık şirketin uygulamasından söz ettiğimizin farkıda mısınız?
Merhaba arkadaşlar. Google Play Store'de yer alan Amazon Prime Video uygulamasını daha önce hiç indirmedim.
Amazon Prime Video uygulaması güvenli mi? Telemetri toplayıp toplamadığını, Android cihaz üzerinde depolama alanında hangi klasörleri oluşturduğunu ve kalıntı bırakıp bırakmadığını öğrenmek istiyorum.
Şu anda Amazon'dan daha çok güvenebileceğiniz bir E-Ticaret sitesi var mı bilmiyorum. Amazona güvenmemek ayrı bir şey hocam. Uygulama güvenilir yani bir izin falan istemiyor telefonunuza bu kadar da takıntı yapmayın derim.
Hocam telefonunuza her indirdiğiniz dosya, uygulama verilerinizi kullanıyor ve işliyor. Bu kadar evham yapmalık bir durum yok. Yıllar yılıdır Amazon kullanıcısı ve Türkiye'deki ilk Prime abonelerinden birisiyim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Merhaba @mr.esat@Qahnaarin ve @Kedicik yanıtınız için teşekkür ederim.
Hybrid analysis sonucu istememin sebebi şudur:
Bir üyenin sanal makineye Amazon Prime Video Android uygulamasını yükleyerek hardware firewall üzerinden güvenlik testi yapması zor olacaktır.
Ancak orijinal APK'nın Hybrid analysis üzerinden sanal makine testine sokulması kolay bir adımdır.