Amazon Prime Video güvenli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pars
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 849

pars

Üstün
Makaleler
4
Yer
Aydın
Merhaba arkadaşlar. Google Play Store'de yer alan Amazon Prime Video uygulamasını daha önce hiç indirmedim.
Amazon Prime Video uygulaması güvenli mi? Telemetri toplayıp toplamadığını, Android cihaz üzerinde depolama alanında hangi klasörleri oluşturduğunu ve kalıntı bırakıp bırakmadığını öğrenmek istiyorum.

Konuya hakim değilim, ama ben bile takıntılarımla hayatı yaşarken zorlanıyorsam sizi düşünemiyorum. Çok afedersiniz, koyun g**'ne gitsin, ben artık öyleyim. Geceleri uyuyamaz oluyor sonra insan, salın gitsin.

Olay testin zorluğu değil. Amazon gibi bir firmanın uygulamasından neden bu kadar şüphe duyuyorsunuz onu merak ettik. Telefonunuzda uygulama kurulu olmaması lazım böyle düşünüyorsanız hatta cep telefonunu elinize alıyorsunuz hayatınız tehlikede olabilir.

Uygulama telefonumda zaten yüklü ancak, site üzerinde uygulamanın dosya konumunu bulamıyorum. Hiçbir yerde mevcut gibi görünmüyor. Dosyayı nasıl bulabilirim?

Uygulama telefonumda zaten yüklü ancak, site üzerinde uygulamanın dosya konumunu bulamıyorum. Hiçbir yerde mevcut gibi görünmüyor. Dosyayı nasıl bulabilirim?
Merhaba @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Eğer Apkpure gibi bir siteden indirmeyi istemiyorsanız, ben Aurora Store üzerinden doğrudan Google Play Store'da kayıtlı orijinal APK'yı indiriyorum ancak upload hızım düşük olduğu için Hybrid Analysis'e yükleme yapamıyorum.
FOSS yazılım olan Aurora Store'u kullanabilirsiniz.
Gitlab güvenilir bir sitedir.
Yüklü değilse çerçeve içine aldığım yere basarak indirebilir ve APK olarak yükleyebilirsiniz.

Güvenilir hocam bir aralar 7 TL idi.

Uygulamayı indirdim ve Prime video yüklü gözüküyor silip Aurora Store uygulama üzerinde mi indirmem gerekiyor?

Uygulamayı indirdim ama dosyasını bulamadım. Vazgeçtim, uğraşamam. Uygulama zaten güvenilir.

Son düzenleme:
Merhaba @Umut000 yanıtınız için teşekkür ederim. Dikdörtgene aldığım yere basar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…