seeraddar Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.540 Çözümler 11 Beğeniler 3.442 Bugün 00:15 #1 Bende Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu?
Çözüm mortem.dll Bugün 00:17 seeraddar dedi: Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu? Genişletmek için tıkla... Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com
seeraddar dedi: Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu? Genişletmek için tıkla... Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com
mortem.dll Moderasyon Üyesi Moderatör Hata Avcısı Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.153 Makaleler 39 Çözümler 110 Beğeniler 3.814 Yer Cordis Die Bugün 00:17 #2 seeraddar dedi: Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu? Genişletmek için tıkla... Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com Artı 0 Eksi Çözüm
seeraddar dedi: Ben de Amazon Prime var, Prime Video'ya girince reklam görüyorum. Yeni mi geldi bu? Genişletmek için tıkla... Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com
Peter Uzman Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 881 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 929 Yer Queens Bugün 00:17 #3 Abonelikleri reklamlı/reklamsız diye ayırmışlar. Artı 0 Eksi
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.147 Çözümler 9 Beğeniler 2.047 Yer İstanbul Bugün 00:18 #4 Yeni geldi. Mail attılar hatta. Artı 0 Eksi
emre259 Başarılı Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 810 Çözümler 5 Beğeniler 686 Bugün 00:19 #5 2 haftadır izliyorum daha reklam görmedim. Sistemi aktif mi etmediler acaba. Artı 0 Eksi
KS KS seeraddar Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.540 Çözümler 11 Beğeniler 3.442 Bugün 00:19 #6 mortem.dll dedi: Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com Genişletmek için tıkla... Peter dedi: Abonelikleri reklamlı/reklamsız diye ayırmışlar. Genişletmek için tıkla... Şımardılar iyice. Artı 0 Eksi
mortem.dll dedi: Haziran ayında geldi. Prime olsa dahi reklam görüyorsunuz. Reklam görmemek için Reklamsız Prime almalısınız. Prime Video: Reklamsız Prime Video Nedir? Prime Video Reklamsız ile çoğu Prime Video filmini ve TV dizisini reklam kesintileri olmadan izleyebilirsiniz. www.primevideo.com Genişletmek için tıkla... Peter dedi: Abonelikleri reklamlı/reklamsız diye ayırmışlar. Genişletmek için tıkla... Şımardılar iyice.
xsharke Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.147 Çözümler 9 Beğeniler 2.047 Yer İstanbul Bugün 00:20 #7 seeraddar dedi: Şımardılar iyice. Genişletmek için tıkla... Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var. Artı 0 Eksi
seeraddar dedi: Şımardılar iyice. Genişletmek için tıkla... Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var.
KS KS seeraddar Üstün Profesör Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.540 Çözümler 11 Beğeniler 3.442 Bugün 00:21 #8 xsharke dedi: Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var. Genişletmek için tıkla... Ucuza tüketmemiz gerek zaten, siz pahalıya alışmışsınız. Artı 0 Eksi
xsharke dedi: Amazon'a hak veriyorum ucuza bir sürü içerik tüketiyorsunuz. Ayrıca Amazon.com.tr üzerinde de ayrıcalıklar var. Genişletmek için tıkla... Ucuza tüketmemiz gerek zaten, siz pahalıya alışmışsınız.
ahmetmelihalemdar Uzman Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 249 Beğeniler 186 Bugün 00:21 #9 İşCep kullanlara 6ay ya da 1 yıl bedava Prime üyelik verdiler diye bir yerlerden çıkarmaya çalışıyorlar. Artı 0 Eksi
İşCep kullanlara 6ay ya da 1 yıl bedava Prime üyelik verdiler diye bir yerlerden çıkarmaya çalışıyorlar.
Think Different Gelişen Katılım 4 Temmuz 2026 Mesajlar 19 Çözümler 1 Beğeniler 19 Bugün 00:47 #10 Bu reklamlı üyeliklere gıcık oluyorum. Para verip reklam izliyoruz bir de olaya bak kafayı yersin. Artı 0 Eksi