Lara Croft
Çalışkan
Amazon TR'den 30 Euro ve üzeri alışveriş yapmayı düşünüyorum. Sizce ürünler gümrüğe takılır mı?
Amazon.TR'den yurtdışı bir ürün satın aldığınızda tüm tutar ödeme ekranında hesaplanır ve daha fazla ücret ödemezsiniz. 30 Euro üzeri alışverişlerde kanun devreye girer ve gümrüğe ekstra ödemeleri yapmak zorunda kalırsınız.Amazon TR'den 30 Euro ve üzeri alışveriş yapmayı düşünüyorum. Sizce ürünler gümrüğe takılır mı?
Amazon.TR'den yurtdışı bir ürün satın aldığınızda tüm tutar ödeme ekranında hesaplanır ve daha fazla ücret ödemezsiniz. 30 Euro üzeri alışverişlerde kanun devreye girer ve gümrüğe ekstra ödemeleri yapmak zorunda kalırsınız.Amazon TR'den 30 Euro ve üzeri alışveriş yapmayı düşünüyorum. Sizce ürünler gümrüğe takılır mı?
Amazon TR'den 30 euro ve üzeri alışveriş yapmayı düşünüyorum. Sizce ürünler gümrüğe takılır mı?
Einhell ürünlerini almayı düşünüyorum.Amazon TR üzerinden TR deposundan gelen ürünü alacaksan gümrüğe takılmaz. Ama Amazon TR'den Almanya vb ülkelerden sipariş verirsen gümrüğe takılır.
Tam olarak nerede yazıyor hocam o?Eğer aşağıda yurt dışından gonderilir yazıyorsa takılır. Değilse takılmaz.
Fotoğraf yüklenmedi tuhaf bir şekilde. O yüzden böyle yolluyorum.