Amazon Türkiye, İlk Kez Prime Alışveriş Festivali Düzenliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 275
Makaleler
5

Amazon Türkiye, Prime üyelerine özel “Prime Alışveriş Festivali” kampanyasını bu yıl ilk kez Türkiye’de düzenliyor. 8 Ekim’de başlayacak ve 14 Ekim’e kadar sürecek olan festival, Amazon.com.tr üzerinden on binlerce üründe büyük indirim fırsatları sunacak. Amazon Prime Alışveriş Festivali Türkiye’de Amazon’un her yıl çeşitli ülkelerde düzenlediği Prime Alışveriş Festivali, bu yıl ilk kez Türkiye’de de yapılacak.…

Devamını Oku: Amazon Türkiye, İlk Kez Prime Alışveriş Festivali Düzenliyor
Kaynak: Techolay

Bir sürü eleman aldılar bunun için.

Beklemeye değer mi? Kayda değer indirimler olur mu?

@pesimist34, doğru diyorsunuz. Acaba nasıl bir indirim yapacaklar? Merak etmedim değil.

@pesimist34, doğru diyorsunuz. Acaba nasıl bir indirim yapacaklar? Merak etmedim değil.
Güzel bir şeyler olur umarim, yeni vergi planlamasindan sonra Aliexpress'ten Amazon'a gectik yurtdisi urunlerde zaten hocam. Orada daha hesaplıya geliyor. Yani Amazon indirimleri saglam oluyor.
Ornegin Huion H430P adlı grafik tabletini 1200TL'ye Türkiye'den almaktansa 672 lira gibi bir fiyata ülkeye vergilerini de ödeyerek aldım.
Cihazin aynı fiyatli muadil bir ürününü almistim, bir de Amazon'a bakayım demiştim ve fiyatı görünce şok olmuştum. Sonra tabi iade ettim.

İfadeler: 143
@pesimist34, biz bayağıdır Amazon'dayız. Amazon o konuda üzmüyor. Belli bir takside kadar, vade farksız taksit gibi birçok imkanı da var.

O kadar kararsızım ki, şu an laptop almak istiyorum ama fiyatlar düşer de bu indirimde güzel bir cihaz yakalarım diye çok arada kaldım.
Arkadaşım yaklaşık 38 bin liraya Victus 16 aldı RTX 4070'li, Prime fırsatları falan da yoktu açıkcası o zamanlar bütün ürünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…