Emrecngz

Üstün
Yer
Mersin
Amazon üzerinden birkaç ay önce yaptığım bir alışverişin iadesini yapmam gerekti. Ödeme kısmında Papara kartımı görünce endişelendim, bu kartlara iade yapılıyor mu?

Müşteri hizmetleri farklı karta iade yapılmıyor dedi, yoksa kayıtlı başka kartlarım da vardı Amazon'da.

Amazon üzerinden birkaç ay önce yaptığım bir alışverişin iadesini yapmam gerekti. Ödeme kısmında Papara kartımı görünce endişelendim, bu kartlara iade yapılıyor mu?

Müşteri hizmetleri farklı karta iade yapılmıyor dedi, yoksa kayıtlı başka kartlarım da vardı Amazon'da.

Müşteri hizmetlerini Papara'nın kapandığını ve bir şekilde farklı bir karta iade yapmlarını rica etmekten başka bir çare yok gibi.

Papara müşteri hizmetleri iadeye ait dekont vs istedi. Daha iade ürün amazona ulaşmadı başka bir yol bulamazsam bekleyip dekont gelince papara üzerinden uğraşacağım sanırım.

Özel durum olduğunu belirtin. Olmazsa THH başvurun zorla kartı değiştirirler.

Tekrar denedim sisteme müdahale edemiyorum diyor. Kargoya vermeden önce hediye çekine cevirebilirmiş ama artık olmuyormuş. Neyse artık Papara'yla uğraşacağız bakalım.

Son düzenleme:
Papara müşteri hizmetleri iadeye ait dekont vs istedi. Daha iade ürün amazona ulaşmadı başka bir yol bulamazsam bekleyip dekont gelince Papara üzerinden uğraşacağım sanırım.

Tekrar denedim sisteme müdahale edemiyorum diyor. Kargoya vermeden önce hediye çekine cevirebilirmiş ama artık olmuyormuş. Neyse artık Papara'yla uğraşacağız bakalım.

Zannetmiyorum Papara'nın bir şey yapabileceğini. En iyi yapabileceği sizin başka ibanınıza aynı tutarı yatırmak olur. THH başvurun daha kolay.