Amazon'dan yaklaşık bir ay önce satın aldığım ürün, teslim tarihi 30 Nisan, Salı; ''saat 22.00'ye kadar teslim edilir'' şeklinde belirtilmesine rağmen teslim edilmedi.
Sizce Amazon bu gibi durumlarda nasıl bir aksiyon alıyor?
1-2 iş günü içinde gelir endişe yapma. Nadiren de olsa aynı günü tutturamayabiliyorlar. 1-2 iş günü içinde gelmezse Kolay Gelsin'i ararsın onlar çok yardımcı oluyorlar. Benim 1000 kargom varsa anca 40-50 kere başıma gelmiştir bu.
Normaldir, gecikmeler yaşanabiliyor. Yarın kargocular büyük ihtimalle tatilde olduğu için yarını bilemem ama önümüzdeki günlerde geleceğini tahmin ediyorum.
1-2 iş günü içinde gelir endişe yapma. Nadiren de olsa aynı günü tutturamayabiliyorlar. 1-2 iş günü içinde gelmezse Kolay Gelsin'i ararsın onlar çok yardımcı oluyorlar. Benim 1000 kargom varsa anca 40-50 kere başıma gelmiştir bu.
Normaldir, gecikmeler yaşanabiliyor. Yarın kargocular büyük ihtimalle tatilde olduğu için yarını bilemem ama önümüzdeki günlerde geleceğini tahmin ediyorum.
Hocam Gönderilmedi tamam. Sabaha karşı hazırlanıp gönderilir ve genellikle aynı gün adreste olur diyorum. Gönderim ve dağıtımı ayrı olaylar gibi düşünmeye gerek yok çünkü Kolay Gelsin'in o şekilde şubesi yok öyle çalışmıyorlar.
Benim ürünümde aynı durumda hocam, müşteri hizmetlerine sorduğumda ürünlerin yeni gümrük mevzuatı yayınlanacağından dolayı gümrükte bekletildiğinden bahsedildi, en erken 15 Mayıs'da gümrükten çıkabilecek ürünler. Tabii sizinki gümrüğü geçip sizin şehrinize doğru yol aldıysa bilemem, fakat gümrükten geçtiğine dair bir ibare yoksa 15 Mayıs'a kadar bekleyeksiniz.