Amazon, yurt dışından gelecek kargonun teslim tarihi bugün olmasına rağmen hâlâ teslim edilmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tjrr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 477
  • Etiketler Etiketler
    amazon yurt

tjrr

Yetkin
Yer
Ankara
Merhaba,

Amazon'dan yaklaşık bir ay önce satın aldığım ürün, teslim tarihi 30 Nisan, Salı; ''saat 22.00'ye kadar teslim edilir'' şeklinde belirtilmesine rağmen teslim edilmedi.
Sizce Amazon bu gibi durumlarda nasıl bir aksiyon alıyor?

Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

Not: Bu arada, başlığı böyle açmamıştım.

Dosya Ekleri

• amzn.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Normaldir, gecikmeler yaşanabiliyor. Yarın kargocular büyük ihtimalle tatilde olduğu için yarını bilemem ama önümüzdeki günlerde geleceğini tahmin ediyorum.

Normaldir, gecikmeler yaşanabiliyor. Yarın kargocular büyük ihtimalle tatilde olduğu için yarını bilemem ama önümüzdeki günlerde geleceğini tahmin ediyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Normalde telâş yapmam fakat hediye etme niyetiyle verdiğim bir siparişti.

Kargoya verilmemiş gibi görünüyor.

Kolay Gelsin kargoları sabaha karşı hazırlanıp gönderilir ve gün içinde adreste olur. Aşırı uzak bir yerse ertesi günü bulabilir.
Merhaba Yonga. Burada yazanı dikkatlice okur musun:

Merhaba Yonga. Burada yazanı dikkatlice okur musun:
Eki Görüntüle 41558
Hocam Gönderilmedi tamam. Sabaha karşı hazırlanıp gönderilir ve genellikle aynı gün adreste olur diyorum. Gönderim ve dağıtımı ayrı olaylar gibi düşünmeye gerek yok çünkü Kolay Gelsin'in o şekilde şubesi yok öyle çalışmıyorlar.

Benim ürünümde aynı durumda hocam, müşteri hizmetlerine sorduğumda ürünlerin yeni gümrük mevzuatı yayınlanacağından dolayı gümrükte bekletildiğinden bahsedildi, en erken 15 Mayıs'da gümrükten çıkabilecek ürünler. Tabii sizinki gümrüğü geçip sizin şehrinize doğru yol aldıysa bilemem, fakat gümrükten geçtiğine dair bir ibare yoksa 15 Mayıs'a kadar bekleyeksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…