Kupon Amazon'da geçerli 10.000 TL'ye 1.000 TL indirim!

Aga bu indirimleri nereden buluyorsunuz, Amazon nereden duyuruyor aşırı merak ediyorum ya. Ana sayfa üzerinde yok, bildirimlerde yok... Nereden geliyor bunun duyurusu? Ha paylaşıyorsunuz, eyvallah ama merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga bu indirimleri nereden buluyosunuz, Amazon nereden duyuruyor aşırı merak ediyorum ya. Ana sayfa üzerinde yok, bildirimlerde yok... Nereden geliyor bunun duyurusu? ha paylaşıyorsunuz eyvallah ama merak ediyorum.

Ben de uzun zamandır Amazon'dan alışveriş yaparım, ben de bilemiyorum; benim de merak ettiğim bir olay.

Aga bu indirimleri nereden buluyorsunuz, Amazon nereden duyuruyor aşırı merak ediyorum ya. Ana sayfa üzerinde yok, bildirimlerde yok... Nereden geliyor bunun duyurusu? Ha paylaşıyorsunuz, eyvallah ama merak ediyorum.

Bu hesabın paylaşımlarının zannımca tamamı iş birliği içeriyor, yani Amazon direkt bunlara "şunu yayınla" tarzı söylüyor olabilir. Kendileri açıklık getirir duruma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu koltuğunda denedim çalışmadı.
Merhaba, kod tükenmiş. O yüzden çalışmamış olabilir.

Bu hesabın paylaşımlarının zannımca tamamı iş birliği içeriyor, yani Amazon direkt bunlara "şunu yayınla" tarzı söylüyor olabilir. Kendileri açıklık getirir duruma.
Merhaba, böyle bir durum söz konusu değil

İfadeler: MEQ
Yetişebilsek oyuncu koltuğunda kullanacağız da kısmet olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…