Amazon'da satılan PS4 DualShock orijinal midir?

DualSense fiyatına DualShock mu?

İkinci elden bakın. 4.000 TL'ye DualShock alıyorsunuz ve orijinal olup olmadığı kesin bile değil.

Yav kuzene üç kollu PS4 sattım. Üçü de şarj etmiyor dedi. İyi bir şey alayım da kafam rahat etsin hocam.

Bu fiyata alinmaz orijinal olsa bile. Benim bildigim bir Sahibinden saticisi var. O uygun fiyata orijinal kol satiyor. İstersen profilini paylasabilirim.

Yav hocam uygun fiyata verdim kuzene PS4 üç kollu, üçü de şarj etmiyor dedi, arkamdan konuşmasın gelemem öyle şeylere oradan almadım ki hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun gibi PS4 uyumlu kollar daha mantıklı.

Amazon'da sahte ürün satışı yasak. Orijinal diyen var. İade koşulları kontrol edilip bakılabilir bence (bu ürün için 30 gün gözüküyor). Ürün/fiyat değil, orijinallik hakkında yorumum.

Amazon'da sahte ürün satışı yasak. Orijinal diyen var. İade koşulları kontrol edilip bakılabilir bence (bu ürün için 30 gün gözüküyor). Ürün/fiyat değil, orijinallik hakkında yorumum.
Aldım hocam, Amazon'a güvendim. İnsanlara laf anlatması zor. Yok, cihazı ucuza verdin, kazıkladın beni demesin arkamdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım hocam, Amazon'a güvendim. İnsanlara laf anlatması zor. Yok, cihazı ucuza verdin, kazıkladın beni demesin arkamdan.
Arkadaşlar orijinal olsa bile fiyatına iyi değil demişler hocam ama son karar sizin tabii. Ürün orijinal çıkmazsa pazarlığını Amazon destek ile şimdiden yapmanızı öneririm. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Kendime değil hocam cihazı sattım ben amca oğluna yollayacağım çok sevinmişti. Kollar çalışmıyor diyince canım sıkıldı.

Kendime değil hocam cihazı sattım ben amca oğluna yollayacağım çok sevinmişti. Kollar çalışmıyor deyince canım sıkıldı.

2 tane fantech alsanız daha mutlu olabilirdi. İleride 4.000 TL'ye alınan koldan stick drift çıkması hoş değil bence.

İade etmek için geç değil bence kendisine de sorarak hoş bir hediye alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…