Amazon'da ürün iptal edilmesine rağmen kargoya verildi

Geraltın kılıcı

Başarılı
Efendim, Amazon'dan RAM satın aldım ancak 1-2 dk sonra vazgeçip iptal ettim ancak firma iptal talebine rağmen kargoya vermiş ve bu sebeple 72,50 TL ödemem gerekti! Ancak bu duruma rağmen MNG kargonun kodu verildi. Adamlar bildiğiniz benim götürmemi istiyor.

Jeff Bezos'a: Kel kafanı severdim Jeff...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü teslim almadığınız müddetçe bir şey ödemek zorunda değilsiniz çünkü gönderici değilsiniz. Reddetseydiniz ya paketi?

Efendim, paket almadım. 1 gün geçti daha. Adamlar iptal etmeme rağmen adresime kargo ile gönderiyorlar ve parasını istiyorlar. Bende tüketici heyetine firmayı (GamersArena) şikayet edeceğimi söyledim.

Efendim, paket almadım. 1 gün geçti daha. Adamlar iptal etmeme rağmen adresime kargo ile gönderiyorlar ve parasını istiyorlar. Bende tüketici heyetine firmayı (gamersarena) şikayet edeceğimi söyledim.

Anladım. Öncelikle bunun Amazon ile bir alakası yok. Sizden de istedikleri kadar kargo ücreti isteyebilirler. Gönderici olmadığınız için yapacağınız tek şey; kargocu geldiğinde "Ürünü teslim almayacağım." demeniz. Gerisi sizi ilgilendirmiyor.

THH'lik bir şey yok yani burada aslında. Kargoyu almayacaksınız ve konu kapanacak.

Edin bu kadar basit. Bunda Amazon'un suçu ne?
Amazon'un suçu değil. Satın aldığım firmanın suçu 1-2dk sonra iptal etmeme rağmen talebi gerçekleştirmedi.

Anladım. Öncelikle bunun Amazon ile bir alakası yok. Sizden de istedikleri kadar kargo ücreti isteyebilirler. Gönderici olmadığınız için yapacağınız tek şey; kargocu geldiğinde "Ürünü teslim almayacağım." demeniz. Gerisi sizi ilgilendirmiyor.

THH'lik bir şey yok yani burada aslında. Kargoyu almayacaksınız ve konu kapanacak.
"Firma (GamersArena)" yazan yer sizce nedir?
Edin bu kadar basit. Bunda Amazon'un suçu ne?

Kargo parasini sen odemek zorunda degilsin.
Efendim, firma zorunda olduğumu söyledi.

Geri
Yukarı Alt