Merhaba. Amazon Depo diye bir olay var, 2. el ürünleri satıyorlar. 8 Ağustos’ta aldım ürünü, hâlâ kargoya verilmemiş, “yarın teslim edilecek” yazıyor. Amazon Depo’nun uzun sürede getirdiğini biliyorum ama kargoya bile verilmemiş ürün nasıl yarın gelecek?

Merhaba. Amazon depo diye bir olay var, 2. el ürünleri satıyorlar. 8 Ağustos'ta aldım ürünü, hâlâ kargoya verilmemiş, “yarın teslim edilecek” yazıyor. Amazon Depo'nun uzun sürede getirdiğini biliyorum ama kargoya bile verilmemiş ürün nasıl yarın gelecek?

Bazen bana da öyle oluyor ama o gün getiriyorlar herhalde yol üstü bir dağıtım merkezinde mesela Hepsiburada dün aldım bugün teslim diyordu sabah 10'da yaşadıgım yere geldi 3'te teslim edildi.

Merhaba. Amazon depo diye bir olay var, 2. el ürünleri satıyorlar. 8 Ağustos'ta aldım ürünü, hâlâ kargoya verilmemiş, “yarın teslim edilecek” yazıyor. Amazon Depo'nun uzun sürede getirdiğini biliyorum ama kargoya bile verilmemiş ürün nasıl yarın gelecek?

Bu gece yola çıkıyor sabah evinizde oluyor ondan dolayı yarın yazıyor. Ev adresinize bağlı akşam 10'a kadar teslim alabiliyorsunuz Amazon bu yönden çok iyi direkt ertesi gün kargo özelliği.