Shawinnz 1 Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 278 Çözümler 5 Beğeniler 122 Yer Gudermes, Chechnya 5 Aralık 2024 #1 Amazon'un yeni dağıttığı oyunları almak istedim ama bir türlü etkinleştiremedim. Bu genel bir sorun mu? Başka yaşayan var mı? İkinci defa deneyince böyle uyarı verdi.
Amazon'un yeni dağıttığı oyunları almak istedim ama bir türlü etkinleştiremedim. Bu genel bir sorun mu? Başka yaşayan var mı? İkinci defa deneyince böyle uyarı verdi.
5 5729 Becerikli Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 423 Çözümler 1 Beğeniler 458 5 Aralık 2024 #2 Kütüphanenizi kontrol eder misiniz oyun eklenmiş mi diye?
Seraphenthia Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 859 Çözümler 5 Beğeniler 622 5 Aralık 2024 #3 Shawinnz dedi: Başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı sorun. Yoğunluk var muhtemelen, almak için bekleyeceğim ben. 5729 dedi: Kütüphanenizi kontrol eder misiniz oyun eklenmiş mi diye? Genişletmek için tıkla... Kod zaten kullanılmış uyarısını verdiği zaman kütüphaneye eklenmiş.
Shawinnz dedi: Başka yaşayan var mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var aynı sorun. Yoğunluk var muhtemelen, almak için bekleyeceğim ben. 5729 dedi: Kütüphanenizi kontrol eder misiniz oyun eklenmiş mi diye? Genişletmek için tıkla... Kod zaten kullanılmış uyarısını verdiği zaman kütüphaneye eklenmiş.
Forum Clerk Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 654 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 909 5 Aralık 2024 #4 Sizin konuyu görünce denedim bende de aynı sorun var. Yoğunluk var muhtemelen.
KS KS Shawinnz 1 Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 278 Çözümler 5 Beğeniler 122 Yer Gudermes, Chechnya 5 Aralık 2024 #5 5729 dedi: Kütüphanenizi kontrol eder misiniz oyun eklenmiş mi diye? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinde gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Forum Clerk dedi: Sizin konuyu görünce denedim bende de aynı sorun var. Yoğunluk var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Seraphenthia dedi: Bende de var aynı sorun. Yoğunluk var muhtemelen, almak için bekleyeceğim ben. Kod zaten kullanılmış uyarısını verdiği zaman kütüphaneye eklenmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
5729 dedi: Kütüphanenizi kontrol eder misiniz oyun eklenmiş mi diye? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinde gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Forum Clerk dedi: Sizin konuyu görünce denedim bende de aynı sorun var. Yoğunluk var muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Seraphenthia dedi: Bende de var aynı sorun. Yoğunluk var muhtemelen, almak için bekleyeceğim ben. Kod zaten kullanılmış uyarısını verdiği zaman kütüphaneye eklenmiş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Seraphenthia Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 859 Çözümler 5 Beğeniler 622 5 Aralık 2024 #6 Shawinnz dedi: İnternet sitesinde gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekle geliyor uygulamaya.
Shawinnz dedi: İnternet sitesinde gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Biraz bekle geliyor uygulamaya.