AMD 5700 XT vs RX 6500

ArmySquad

Çalışkan
Geçenlerde kasamın içine yanlışlıkla kahve döktüm ve tanıdığım bilgisayarcıya götürdüm fakat işlemci ve anakartın çalışmadığını söyledi, bana RX 6500 diye bir ekran kartı ve işlemci takacağını söyledi hepsinin 22 bin lira olacağını söyledi, ve takacağı ekran kartı daha iyi diyor fakat elimdeki 5700 internette 9.500 bin lira gözüküyor onun takacağı 6500 5-6 bin lira gözüküyor sizce hangisi daha iyi? Ve ayrıca 22 bin liraya iyi ekran kartı ve işlemci olur mu?

Geçenlerde kasamın içine yanlışlıkla kahve döktüm ve tanıdığım bilgisayarcıya götürdüm fakat işlemci ve anakartın çalışmadığını söyledi, bana RX 6500 diye bir ekran kartı ve işlemci takacağını söyledi hepsinin 22 bin lira olacağını söyledi, ve takacağı ekran kartı daha iyi diyor fakat elimdeki 5700 internette 9.500 bin lira gözüküyor onun takacağı 6500 5-6 bin lira gözüküyor sizce hangisi daha iyi? Ve ayrıca 22 bin liraya iyi ekran kartı ve işlemci olur mu?

Tabii ki olur. Bilgisayarcı sizi dolandırmaya çalışıyor.

7 yıldır tanıdığım bilgisayarcı neden böyle bişey yaptı bilmiyorum, acaba bozdu mu? Bana parça taktığını ve temizlik yaptığını söylemişti.
Adam o kasaya en fazla 15 harcayıp senden 22 alacak üstüne ekran kartın falan arızalı değilse onu da 2. Elden okutur miss gibi 4-5 bin de ordan cukkalar.

Alabiliyorsan bunu al yoksa daha ucuz birşey önereyim.

Bir daha o bilgisayarcıya gitme. Hepsi kazıkçı maalesef. Benden de sıvı soğutmalı sistem montajı ve 2 tane sistem kararlılık testi yaptı 1300 TL para aldı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt