cansux

Becerikli
AMD Adrenalin açılmıyor, açmaya çalıştığımda görev yöneticisinde birkaç saniye gözüküyor, sonra kapanıyor, hiçbir tepki yok. BIOS güncellemesi sonrası oldu, her şeye DDU yap diyorlar ama ayarlarımı hatırlamıyorum ve silinmesini istemiyorum. Bu durumu nasıl düzeltirim?

Görev yöneticisinde Radeon'a dair ne varsa kapat ve tekrar dene.

Denedim, olmadı. Dedim bari indirip üstüne kurmaya çalışayım, hata verdi. Windows sürücüleri gibi bir şey yazıyordu, sonrasını okuyamadım. Siyah ekranda kaldı, hiçbir şeye tepki vermedi, yeniden başlatamadım. Kasa düğmesi de işe yaramadı, mecbur fişi çekmek zorunda kaldım.

Denedim, olmadı. Dedim bari indirip üstüne kurmaya çalışayım, hata verdi. Windows sürücüleri gibi bir şey yazıyordu, sonrasını okuyamadım. Siyah ekranda kaldı, hiçbir şeye tepki vermedi, yeniden başlatamadım. Kasa düğmesi de işe yaramadı, mecbur fişi çekmek zorunda kaldım.

Burada, gözüküyor mu?

1778353726689.webp

Ben de de oluyor bazen nedense AMD Clean Up Utility ile silip tekrardan kuruyorum mecbur, ayarları dışa aktarma olsa gerek kaydedip tekrardan yüklenebilir sanırsam tam olarak emin değilim ama.